Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másodjára nagy lagzi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másodjára nagy lagzi?

Figyelt kérdés

Első házasságom egy évig tartott. Szép nagy (és drága) lagzink volt. Most újra kapcsolatban vagyok, sokkal-sokkal jobb mint a korábbi. Most találtam meg az igazit! A párom szüleinek nagyon sok pénzük van (70 alkalmazott dolgozik a vállalkozásukban), az én szüleimtől semmit sem lehet remélni, az első lagziba is alig tudtak segíteni.

A páromnak ez lesz az első házassága, és nagyot szeretne. Az öccse erdélyi lányt vett el és kint és itthon is nagy lagzit szerveztek.

Hogy néz ki másodjára is nagy lagzit szervezni? különösen, hogy én nem tudom fizetni. Milyen dolog megfosztani a páromat a nagy naptól, és pár fős lagzit csinálni csak?

2010. márc. 25. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha a párodnak és a családjának nem gond, hogy ti nem tudtok ebbe anyagilag beszállni, ők pedig megengedhetik maguknak, akkor miért ne? Csak tényleg rendesen át kell ezt beszélni, utólag ne érezze magát senki kellemetlenül és ne legyenek esetleges beszólások, hogy bezzeg így meg úgy... Te is írod, hogy ő az igazi!! Fogd úgy fel, hogy most lesz az első IGAZI lagzid! Legyetek nagyon boldogok!!!
2010. márc. 25. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
pedig úgy izgultam, hogy ne legyen erre a fenomenális kérdésre válasz.....:DD
2010. márc. 25. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából nem is értettem sose, hogy miért hurrogják le azt, aki másodjára is nagy lagzit tart. Ki nem hibázott még életében? Volt egy rossz házasságod, na és? Attól még a másodiknak is megadhatja az ember a módját.

Más kérdés, hogy anyagilag a te oldaladról ebbe nem tudnak beszállni, de ezt a párod szüleivel kell megbeszélni szerintem. Mondd nekik, hogy te azért nem szeretnél akkora felhajtást, mert a szüleid nem tudnának beszállni. Ekkor vagy felajánlják, hogy nem baj, majd ők kifizetik, vagy azt mondják, hogy megértik, nem akarják, hogy kényelmetlenül érezd magad, és rádhagyják, hogy mi legyen. De szerintem az előbbit választják majd, hiszen a gyereküknek ők is tökéletes esküvőt szeretnének, nem akarják ők sem, hogy lemaradjon erről az élményről, ha meg tudják fizetni, hogy tényleg olyan nagy lagzi legyen.

A probléma itt szerintem nem is az, hogy neked ez már a második lenne, hanem az, hogy a te részedről nem tudnátok beszállni. Szerintem az se lenne hülyeség, ha erről a párod beszélne a szüleivel.

2010. márc. 25. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Pont mintha én tettem volna fel a kérdést.

Ugyan ez volt, annyi külömbséggel hogy anyukámék sokat fizettek az elsö lagziba, az összes rokon kiköltekezte magát. Párom családja is elég jó módu és náluk az elsö gyerek mindenhonnan elsö unoka mindenhonnan, szinte az összes unokatesója még gyerek. Imádják a partikat, minden családi esemény egy pati ahol mindig össze adnak minket. ès eltervezi az összes nagynéni nagybácsi hogy ök magyarországon szeretnék az mi esküvönket. (külföldön élünk a párom ide való)

Nálunk a baj a hogy a két család nem értené meg egymást. Meg hogyan várjam el a szüleimtöl hogy megint kicsípjék magukat megint nászajándék, és az én családom úgy nem jönne el hogy semmit nem ad.

Szóval nehéz kérdés talán szüleidnek kellene feltenni ezt a kérdést.

Nálunk már a baba is jön, de nem házasodunk.

Arra is gondoltam hogy rendezünk itt kint egy esküvöt a párom családjával és egy keresztelöt otthon, de ebböl megint csak sértödés lenne.

2010. márc. 25. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves, a Te napod lesz, főleg ha szerelmes vagy! Ne foglalkozz mások véleményével! De a beszállási dolgokat tényleg tisztázzátok előre, nehogy későbbkellemetlenséget okozzon! Sok boldogságot Nektek!
2010. márc. 25. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Miét ne lehetne ismét nagy lagzid!Ne butáskodj és ha a párod szülei segítenek miért ne!Nekem is van egy ismerősöm akinek 2nagy lagzija volt na és?Senkinek semmi köze te vagyis ha ti így szeretnétek akkor hajrá!Ne foglalkozz senkivel mindig is voltak irigy emberek!Sok sikert!
2010. márc. 26. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagy lagzit tervezel szerintem azért a saját családod szemszögéből is gondold át a dolgokat. Ugyanazokat hívnád meg akiket az elsőre.Szerintem egy kicsit furcsán venné ki magát.Főleg mivel a te családod nem jómódú. Egy lakodalom akkor is költség a hozzátartozóknak, ha nem ők fizetik. Ajándékot azért kell venniük, vagy pénzt adniuk. Tudom, hogy cserébe meg lennének vendégelve, de biztos vagy benne, hogy senki fejében nem fordulna meg, hogy te már egyszer ezt mind megkaptad, egyszer már jószívvel útnak indítottak és hogy mintha ez már úgymond nem járna? Úgy látom, hogy én itt egyedül vagyok a véleményemmel, de én biztos kis lakodalmat tartanék. Úgysem az a fontos, hanem maga a házasság. Tudom, hogy a vőlegény oldaláról nem ez a legjobb megoldás, ha nagy dínom-dánom a szokás a családban, de fogja fel úgy, hogy ő téged szeret, te pedig ezzel jársz,neked már volt egy nagy esküvőd. Ha kellesz neki megérti. Például templomi másodjára úgysem lehetne. De ez csak az én véleményem. Tedd úgy ahogy jónak látod. Sok boldogságot!
2010. márc. 26. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!