Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a terem, ahol lesz a lagzi és ilyen lesz a dekor. Szerintetek szép?
Figyelt kérdés
Ma foglaltuk le és csak véleményekre vagyok kiváncsi. Köszönöm előre is a válaszokat:)
2011. júl. 27. 21:42
1/30 anonim válasza:
émelyítően puccos.. én a szerényebbet szeretem.
2/30 anonim válasza:
Nagyon szép. Örülnék ha telne ilyenre az én lagzimon is...
4/30 anonim válasza:
Szépnek szép sőt!!!! irigy lettem :P
hol van az a hely? vagy titkos? ;)
sok boldogságot!
5/30 anonim válasza:
nekem tetszik bar a pink masnikat vmi uniszexebb szinre cserelnem mivel nem csak az en nagy napom lenne hanem a parome is :-)de amugy nem puccos egyaltalan. izleses es modern.
20L
6/30 A kérdező kommentje:
Nagyváradon
2011. júl. 27. 21:47
7/30 anonim válasza:
Gyönyörű, bár az én "rangomnak" ez már kicsit sok:)
8/30 anonim válasza:
én is örülnék ha ennyi pénzem lenne lagzira. rögtön másra költeném az tuti. egy esküvőre minek? kinek?
9/30 A kérdező kommentje:
A vőlegényemnek tetszik ez a pink, szerencsére( mármint ő nem hord ilyet, istenments, de tudja, hogy én mennyire szeretem ezt a színt, így boldogan belement)
2011. júl. 27. 21:48
10/30 anonim válasza:
Nagyon hivalkodó,és giccses. A legelső link sokkal jobb,amikor a székeken nincsen huzat. Régen akkor tettek ilyen huzatot a bútorokra,ha hosszú időre elmentek otthonról,hogy megvédjék őket a portól.
De ha nektek tetszik,az a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!