Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a terem, ahol lesz a lagzi és ilyen lesz a dekor. Szerintetek szép?
Ma foglaltuk le és csak véleményekre vagyok kiváncsi. Köszönöm előre is a válaszokat:)
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek előre is!
Nem akarlak megbántani, és ha nektek tetszik, akkor válaszd ezt! De számomra mindent megtestesít, amit én nem akarok. Kis esküvőnk lesz, messze nem egymillió, de még talán 100.000.- sem lesz.(Bőven megengedhetnénk magunknak, csak nem vágyom rá.) De ha nektek ez az álmotok, akkor mindent bele! Most, amikor lehet, válassz ki mindent, amire vágysz! Akár pink, akár nem, akár tetszik másoknak, akár nem!
Miért sok az 1 millió kajára,piára zenére?? nekünk is 1 millió volt,és nálunk csak 60 fő volt....de ha az egészet veszem,dekorral,ruhával,zenével,fotossal,és videossal és nászuttal akkor 2 millió! Ha már férjhez megyek(és ezt egyszer tettem meg akkor ugyan legyen olyat amit megálmodtunk!!)
Szerintem had döntse már el az akinek lesz a lagzija ,hogy mit bír avagy mit nem!
Szerintem más pénztárcájában nem illik tukálni.......
Amugy nekünk is visszajött,pedig a miénk Vas megyében volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!