Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a terem, ahol lesz a lagzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a terem, ahol lesz a lagzi és ilyen lesz a dekor. Szerintetek szép?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Ma foglaltuk le és csak véleményekre vagyok kiváncsi. Köszönöm előre is a válaszokat:)

2011. júl. 27. 21:42
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Hányszor írjam le, hogy nem olyan lesz a dekor? Azt a képet csak a terem miatt linkeltem.
2011. júl. 28. 09:48
 22/30 anonim ***** válasza:
84%
De az általad linkelt dekoros képen is vannak üléshuzatok!!!!
2011. júl. 28. 09:58
 23/30 anonim ***** válasza:
76%
nekem tetszik nagyon:)
2011. júl. 28. 10:19
 24/30 A kérdező kommentje:
De az mégis más, alig látszik a fehér rész, a pink dominál. És nem is hiszem, hogy fehér lesz, valószínűleg krémszínű.
2011. júl. 28. 10:20
 25/30 anonim ***** válasza:
69%
1millió???? te jó ég.. és ha nem jön vissza?? erre apellálni.. szép mondhatom..
2011. júl. 28. 11:00
 26/30 anonim ***** válasza:
52%
Nyugi, visszajön. Én is erdélyi vagyok és tudom, hogy milyen összegeket adnak errefele.
2011. júl. 28. 11:13
 27/30 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted az sok egy esküvőre? Szerintem nem. És nem mondtam, hogy erre appelálok, ha nem is jön vissza, van miből kifizetni, még több is. Én csak azt írtam, hogy nagyrésze visszajön, és így is van, itt sokat adnak egy esküvőre.
2011. júl. 28. 11:29
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek előre is!

Nem akarlak megbántani, és ha nektek tetszik, akkor válaszd ezt! De számomra mindent megtestesít, amit én nem akarok. Kis esküvőnk lesz, messze nem egymillió, de még talán 100.000.- sem lesz.(Bőven megengedhetnénk magunknak, csak nem vágyom rá.) De ha nektek ez az álmotok, akkor mindent bele! Most, amikor lehet, válassz ki mindent, amire vágysz! Akár pink, akár nem, akár tetszik másoknak, akár nem!

2011. júl. 28. 14:35
 29/30 A kérdező kommentje:
Igen, én mindig ilyen szép nagy elgáns esküvőről álmodtam, pink dekorral:)
2011. júl. 28. 16:47
 30/30 anonim válasza:

Miért sok az 1 millió kajára,piára zenére?? nekünk is 1 millió volt,és nálunk csak 60 fő volt....de ha az egészet veszem,dekorral,ruhával,zenével,fotossal,és videossal és nászuttal akkor 2 millió! Ha már férjhez megyek(és ezt egyszer tettem meg akkor ugyan legyen olyat amit megálmodtunk!!)

Szerintem had döntse már el az akinek lesz a lagzija ,hogy mit bír avagy mit nem!

Szerintem más pénztárcájában nem illik tukálni.......

Amugy nekünk is visszajött,pedig a miénk Vas megyében volt!

2011. júl. 31. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!