Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a terem, ahol lesz a lagzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a terem, ahol lesz a lagzi és ilyen lesz a dekor. Szerintetek szép?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Ma foglaltuk le és csak véleményekre vagyok kiváncsi. Köszönöm előre is a válaszokat:)

2011. júl. 27. 21:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
mert ilyen 1x van az életben jó esetben, a legnagyobb nap mi az hogy minek, kinek ? hogy írhatsz ilyet?
2011. júl. 27. 21:50
 12/30 A kérdező kommentje:
21:49 Az a huzat nekem sem tetszik. Linkeltem, hogy nekünk milyen lesz.
2011. júl. 27. 21:51
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
én is imádom a pinket ez nap csak rólatok szól és főleg a menyasszony stílusát tükrözi még szerencse hogy nem kék vagy barna a díszítés :)) Nekem nagyon tetszik!!! Gratulálok nektek!
2011. júl. 27. 21:52
 14/30 anonim ***** válasza:
33%
hát szerintem is puccos és giccses, egyszer voltam egy ilyen esküvőn, de nem éreztem jól magamat...
2011. júl. 27. 21:59
 15/30 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nagyon szép.

De egyébként a széken a huzat valóban nem értem mire jó (nem mostanra értem, hanem úgy általában) voltam ilyen esküvőkön, rettentő körülményes volt még leülni is, mindenki csak kínlódott, nehogy elszakítsa a huzatot, volt akinek a lába akadt bele stb.

Én azt nem erőltetném, vagy majd nézd meg pontosan milyen, normálisan ki lehet-e húzni vele a széket és hasonlók. :)

Egyébként a terem nagyon különleges, elegáns, emelkedett, modern. Kicsit talán sok, de végül is esküvő lesz :)

Egyébként jó a rózsaszín, legalább visz bele egy kis színt, játékosságot.

Biztos fogják gondolni, hogy nem a párod könyörögte ki, hogy ilyen legyen :DDD :)

Sok boldogságot!

2011. júl. 27. 22:00
 16/30 anonim ***** válasza:
81%

nekem ez túl amerikaias és sznoboskodó.

de ha nektek tetszik, akkor ilyen lesz és kész. gondolom én :)

2011. júl. 27. 22:00
 17/30 anonim ***** válasza:
84%

az számít ami belül van. a belső értékek. ennyi pénzből lehet venni egy autót. vagy pl félretenni a gyerekeknek. a mi esküvőnk szerény volt, inkább a közös életünkre költöttünk nem 1 napra. és csodás volt. de ő tudja mit akar,mi a fontos. véleményt kért,leírtam. a barátnőméké 5 milla volt. egy fél lakás.. én sajnálnám rá.

amúgy az 1.kép szép. a többi már túlzás. nekem legalábbis

2011. júl. 27. 22:02
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem kerül olyan sokba. A terem kajával, itallal, pincérekkel, zenével együtt kb 1 millió forint. A dekor nagyon olcsó, virágokkal, díszítéssel, mindennel együtt olyan 50 ezer. Ezenkívűl még a ruhám lesz pénzbe, meg a fotós, de varronő meg fotós barátunk is van, szóval baráti áron lesznek. Meg ugye kapunk pénzt a vendégektől, itt elég sokat szoktak adni, nagyrésze vissza fog jönni. Ennyit megér élteünk egyik legszebb napja:)
2011. júl. 27. 22:12
 19/30 anonim ***** válasza:
79%
Én is erdélyi vagyok, de sajnos az a Nagyvárad messze van. Pedig nagyon szép!
2011. júl. 27. 22:14
 20/30 anonim ***** válasza:
84%

Székszoknya nélkül tényleg messze jobb! :) A terem meleg színű, nagyon rikítanak benne a fehér textilek, mindenképp valami tört árnyalat kéne (abroszból is). De amúgy nagyon szép, igényes helyszínnek tűnik.

Sok boldogságot! :)

2011. júl. 28. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!