Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a terem, ahol lesz a lagzi és ilyen lesz a dekor. Szerintetek szép?
Ma foglaltuk le és csak véleményekre vagyok kiváncsi. Köszönöm előre is a válaszokat:)
Szerintem nagyon szép.
De egyébként a széken a huzat valóban nem értem mire jó (nem mostanra értem, hanem úgy általában) voltam ilyen esküvőkön, rettentő körülményes volt még leülni is, mindenki csak kínlódott, nehogy elszakítsa a huzatot, volt akinek a lába akadt bele stb.
Én azt nem erőltetném, vagy majd nézd meg pontosan milyen, normálisan ki lehet-e húzni vele a széket és hasonlók. :)
Egyébként a terem nagyon különleges, elegáns, emelkedett, modern. Kicsit talán sok, de végül is esküvő lesz :)
Egyébként jó a rózsaszín, legalább visz bele egy kis színt, játékosságot.
Biztos fogják gondolni, hogy nem a párod könyörögte ki, hogy ilyen legyen :DDD :)
Sok boldogságot!
nekem ez túl amerikaias és sznoboskodó.
de ha nektek tetszik, akkor ilyen lesz és kész. gondolom én :)
az számít ami belül van. a belső értékek. ennyi pénzből lehet venni egy autót. vagy pl félretenni a gyerekeknek. a mi esküvőnk szerény volt, inkább a közös életünkre költöttünk nem 1 napra. és csodás volt. de ő tudja mit akar,mi a fontos. véleményt kért,leírtam. a barátnőméké 5 milla volt. egy fél lakás.. én sajnálnám rá.
amúgy az 1.kép szép. a többi már túlzás. nekem legalábbis
Székszoknya nélkül tényleg messze jobb! :) A terem meleg színű, nagyon rikítanak benne a fehér textilek, mindenképp valami tört árnyalat kéne (abroszból is). De amúgy nagyon szép, igényes helyszínnek tűnik.
Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!