Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kérdésem két részből állna....

A kérdésem két részből állna. Először is miért van az, hogy ha Gyeden vagy akkor már értéktelennek számitasz? Másodjára miért lett ilyen lusta, b*nkó a férjem?

Figyelt kérdés

Gyeden vagyok lassan 2 éve,nem fényezem magam,de a belem kilóg sokszor,és éjfél előtt ritkán kerülök ágyba.A férjem meg mostanában állandóan alszik,igaz dolgozik és ezt becsülöm,de utána semmit nem csinál,csak alszik,fekszik,a gyerek körül is alig segít.Most ott tartunk,hogy a gyerekünk nem is akar nála ellenni,sír ha ölbe akarja venni.Ma is este 9-re értem haza a fiunkkal,annyit kértem mosogasson már el ha lehet,persze nem tette meg.

Amikor szóvá tettem,akkor mindenféle h*lye p*csa voltam,orditott ahogy a torkán kifért,hogy én csak itthon vagyok stb,stb,és belehalok egy kis munkába.

A gyerek üvölteni kezdett mivel 2 méterre állt tőle,de még akkor is csak k*rvázott(!!!).

Elküldtem a férjem,mert nem bírtam,hogy igy beszél velem,és a gyerek ne ezt hallja.Teljesen elhagyta magát és alig van a gyerekkel is.

Mit tegyek?Tényleg sokat kértem?

Nem először fordul elő ez a viselkedés nála,már anyósom is kivan tőle.

2010. szept. 17. 21:45
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

Igen megírom :D

köszönöm

2010. szept. 18. 00:00
 22/44 anonim ***** válasza:
Nincs mit:) Mi gyeden lévő semmittevők tartsunk össze,nem:D
2010. szept. 18. 00:04
 23/44 A kérdező kommentje:

Na hallod...

:DDDD

legalább jobb lett a kedvem:)

2010. szept. 18. 00:04
 24/44 anonim ***** válasza:

Törölték a mai kérdésed úgyhogy ide írok.

Szerintem elkényelmesedett,rájön,hogy megoldódnak nélküle is a dolgok,a tányér elmosogatódik,a ruha tiszta lesz,a gyerek nevelődik.Ez mind nem az ő baja!!!Hanem a tiéd!!Persze belül tudja,hogy nincs igaza,de a kényelme fontosabb,a legjobb védekezés meg a támadás,hát ordibál veled!

Pont mint az én férjem...bunkó!

Ordít velem,hogy a gyerekek miért a szomszéd fiatalemberrel játszanak a játszótéren,talán őt akarom új apukának???Én meg visszavágtam neki,hogy ha nem idefönn döglenél gatyában,akkor esetleg te is focizhatnál a fiaddal!!És még sorolhatnám...

Semmi előzékenység nincs benne,csak akkor KELL csinálnia valamit,ha kedve van hozzá,és persze szépen kell kérni.

Én azt találtam ki,hogy magamban felosztottam a munkát.Amikor itthon van nem fürdetem a gyerekeket,ha szól a gyerek,hogy szomjas nem állok fel,kaját nem rakok elé,ruháját ha nem dobja a szennyestartóba akkor visszahajtom koszosan a szekrénybe...megvárom amíg magának elintézi a dolgait.

Mostanában a sexel piszkál,hogy több kéne...hát barátom amíg este egyedül kell pakolásznom,és mosogatnom utánatok,addig bizony csak akkor kerülök ágyba amikor te már alszol.Én már nem engedem,hogy lelkiismeret furdalást okozzon.

Hogy hova vezet ez,nem tudom vagy észhez tér, vagy viszont látásra!Nem mondhatja,hogy nem szóltam.

Most én alkalmazom a kedvenc taktikáját,a vagy megszoksz,vagy megszöksz beszólást!!

2010. szept. 18. 10:48
 25/44 A kérdező kommentje:

Igazad van,ez is nagyon jó taktika,köszönöm.

Olyan jó hogy jó válaszokat kaptam,tegnap is ma is.

Többet fogok menni barátnőmhöz is,ő meg addig legyen a fiával,ráfér.Most,hogy belegondolok,tényleg mindent én intéztem.

2010. szept. 18. 10:53
 26/44 A kérdező kommentje:

Jó nagy h*lye vagyok.Az ember gondoskodik a családról és megszívja :(

A gyerek megérdemli,de ő már nem.

2010. szept. 18. 10:54
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, a kapcsolatotok elején a tenyerén hordott a párod. Gondolj bele, azóta mennyi minden megváltozott körülöttetek!

A felhőtlen, romantikus, lazább időszakot felváltotta egy felelősségteljes, terhekkel, kötelességekkel tarkított élet, amit sajnos nem mindenki tud jól kezelni.

Mi nők, többségében azért vesszük jobban ezeket az akadályokat, mert mi biológiailag is felkészülünk az anyaságra. Sokkal intenzívebben éljük át a változásokat is, ezért könnyebben igazodunk hozzá, de azért itt is vannak kivételek, hiszen lehet hallani depressziós, GYES beteg anyukákról.

Egy férfi élete is totál felborul, amikor családja lesz. Megnő a felelőssége, nagyobb anyagi teher hárul rá, a kötelességei megszaporodnak az által, hogy már nem csak önmaga megélhetéséért, anyagi biztonságáért tartozik felelősséggel, hanem legalább 3 emberért. A személyes szabadsága is korlátozódik (már ha rendes apa, társ), hiszen az ideje jó részét a munkája és a családja veszi el. A pihenését ugyanúgy felborítja a kisgyerek, mint az anyáét, kikapcsolódásra neki sem jut már annyi idő, mint régen.

Sok férfi nem képes szembenézni ezekkel a változásokkal, nehezen tud "betörni", ettől idegessé, ingerültté válik és mivel erre az egészre nem volt felkészülve, a csalódottságát többféle módon fejezi ki. Van, aki ápolatlan, depressziós lesz, mások agresszívvé válnak, vagy elkezdenek kocsmázni, stb.

A gyerekvállalás nem csak örömteli dolog, mindig is stresszhelyzet minden családban és nagyon nehéz megőrizni a békét, a harmóniát a pár életében.

2010. szept. 18. 11:14
 28/44 A kérdező kommentje:

Nem akarom,hogy azt higyjétek mindig mindenkinek igazat adok,de tényleg igy van kedves utolsó.

Hihetetlen mennyiféle képpen meg tudjátok magyarázni a problémáimat, és mind igaz.Valahogy mindben van igazság.

Jó ötlet a levél,mivel nem tudok vele értelmesen beszélni a leirtakat pedig el tudja olvasni többször és bízom benne megérti,jó ötlet ha kicsit "bekeményitek" igy talán összekapja magát és nem fog lustálkodni,és szépen ki lett fejtve,hogy mitől lehet ilyen b*nkó ezen érdemes elgondolkodnom.

Köszike

2010. szept. 18. 15:07
 29/44 A kérdező kommentje:
Tegnap óta mióta elküldtem nem hallottam róla,de nem bánom,végre egy kis nyugalom.Muszáj gondolkodnom mi legyen.
2010. szept. 18. 15:08
 30/44 A kérdező kommentje:

Szerintetek mit lehet tenni egy ilyen emberrel?

Akartuk,vártuk a babát,de nekem is nehéz sokszor az anyaság bármennyire imádom.

2010. szept. 18. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!