Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kérdésem két részből állna....

A kérdésem két részből állna. Először is miért van az, hogy ha Gyeden vagy akkor már értéktelennek számitasz? Másodjára miért lett ilyen lusta, b*nkó a férjem?

Figyelt kérdés

Gyeden vagyok lassan 2 éve,nem fényezem magam,de a belem kilóg sokszor,és éjfél előtt ritkán kerülök ágyba.A férjem meg mostanában állandóan alszik,igaz dolgozik és ezt becsülöm,de utána semmit nem csinál,csak alszik,fekszik,a gyerek körül is alig segít.Most ott tartunk,hogy a gyerekünk nem is akar nála ellenni,sír ha ölbe akarja venni.Ma is este 9-re értem haza a fiunkkal,annyit kértem mosogasson már el ha lehet,persze nem tette meg.

Amikor szóvá tettem,akkor mindenféle h*lye p*csa voltam,orditott ahogy a torkán kifért,hogy én csak itthon vagyok stb,stb,és belehalok egy kis munkába.

A gyerek üvölteni kezdett mivel 2 méterre állt tőle,de még akkor is csak k*rvázott(!!!).

Elküldtem a férjem,mert nem bírtam,hogy igy beszél velem,és a gyerek ne ezt hallja.Teljesen elhagyta magát és alig van a gyerekkel is.

Mit tegyek?Tényleg sokat kértem?

Nem először fordul elő ez a viselkedés nála,már anyósom is kivan tőle.

2010. szept. 17. 21:45
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Lehet vele értelmesen beszélni?Ha nem,én választás elé állítanám:ha még egyszer lek*rváz,repül.Ha nem másért,azért,mert a fiad azt fogja megtanulni,hogy az anyja egy k*rva.
2010. szept. 17. 23:32
 12/44 A kérdező kommentje:

Na igen ettől félek én is,hogy ha a gyerek érteni fogja amit mond,akkor mit fog gondolni,hogy fog érezni?

Most egy jódarabig nem akarom látni az tuti,aztán fogalmam sincs mi lesz.

A gyerek miatt ugy is látnom kell,pedig nem nagyon akaródzik.

A legrosszabb,hogy egy rakás sz*arnak érzem magam,mert én "csak" Gyeden vagyok.

2010. szept. 17. 23:36
 13/44 anonim ***** válasza:
Én is.Szerintem igenis nagyon nagy munkát végzünk.Ha csak a gyerekkel foglalkoznál,az is sok lenne néha.A párod nagy marha,az biztos.Én is hasonló cipőben járok,csak nem annyira durva a helyzet.Ma összevesztünk a párommal,elkezdtem öltözni,hogy megyek Világgá(csak sétálni akartam menni a gyerekkel).Láttad volna hogy megijedt!!Néha kell a "pofon" nekik,hogy magukhoz térjenek.
2010. szept. 17. 23:40
 14/44 anonim ***** válasza:
A fiad már most fél az apjától,hívd fel rá a figyelmét,hogy ezt érte el az ordítozásával.
2010. szept. 17. 23:43
 15/44 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad lehet,mert anyósommal is folyton ordit,egyszer pont ott volt a gyerek és azóta az anyós háza közelébe sem akar menni.
2010. szept. 17. 23:45
 16/44 A kérdező kommentje:
Annyira szerettem volna,családban,békében nevelni a gyereket és boldogan élni,de ez csak mese habbal.
2010. szept. 17. 23:46
 17/44 A kérdező kommentje:

23:40-es sajnálom,hogy te sem érzed jól magad:(

24 órában foglalkozni egy gyerekkel,nem könnyű,kár,hogy ezt nem értik meg.

2010. szept. 17. 23:49
 18/44 anonim ***** válasza:
az utolsót is én írtam,a gyeden lévő anyuka.Ha így folytatja a párod,nagy baj lesz belőle,ezt kéne tudatosítania benne.Én mikor nem lehet kommunikálni valakivel,levelet szoktam neki írni.Ha nem tudsz vele beszélni(úgy érzem,nem fog meghallgatni)írd meg mi bánt,hátha elolvassa.És írás közben még a megoldást is megtalálhatod.
2010. szept. 17. 23:50
 19/44 A kérdező kommentje:

ez egy jó ötlet,elég jól fogalmazok,igy szépen leirom mit érzek és,hogy mit szeretnék :)

remélem ezt fel fogja fogni

2010. szept. 17. 23:53
 20/44 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá,és remélem lesz hatása.Nálam be szokott válni.Majd megírod,hogy volt-e eredménye?
2010. szept. 17. 23:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!