Én ezt sosem fogom megérteni. Mi értelme van ennek?
Miért van az hogy a legtöbb férfi hazug?
Engem eddig 2 barátom vert át és csalt meg.
De nem értem miért kell belehazudni a szemembe, hogy szeret és hogy bizonygatja hogy nem volt semmi.
Sosem fogom megérteni azt, hogy miért az a megoldás 2 ember között, hogy megcsalja egyik a másikat. És hogy nem lehet megbeszélni hogy ez nem megy és nem szereti egyik a másikat, ez legalább őszinte lenne.
De miért olyan a legtöbb férfi hogy belekezd egy kapcsolatba hitegeti a lányt és közben félremegy és amikor kiderült még akkoris tagadja.
Akkor ne kezdjen kapcsolatba ha tudja hogy hűtlen.
24N
Engem is csaltak már meg. K*rva sz*r érzés.
DE!
Ne általánosítsunk. Sok férfi van, aki nem hazudik, sőt, sok nő van, aki hazudik. Általánosítani nem érdemes. Majd megtalálod azt, aki nem kamuzik. Fontos, hogy mindenkinek add meg azt a bizalmat, hogy ő nem olyan, mint a korábbi. Egyébként meg -annak ellenére, hogy már velem is történt ilyen- én azért arról nem feledkeznék meg, hogy egy kapcsolat mindig két emberen múlik...
Énis egyetértek 15:07el.
hacsak elméletileg szeret, és megcsal, megis érdemled, ha vele maradsz, választási lehetőség mindig van. te ezt választottad.
lehet lepontozni, de én így gondolom.
Sosem hazudok,felvállalom ha hibázok,mert van gericem és büszkeségem. 19/F
Jah,s nem csalom meg a bnőmet,pontosan azért mert baromira beletaposok a lelkébe ezzel,s annak semmi értelme.
ui.: Engem egyszer csaltak meg,s nem akarom h bárkinek is miattam kelljen átélnie ezt. Szóval...nem csak apasik hazudnak.
Ha egy kapcsolastot nm az egmás iránti szeretet,megértés,tolerancia tart össze,hanem csak a szex,akkor torvényszerú,hogy előbb -utóbb vagy a nő vagy a férfi megcsalja a párját. Nagyon sok a hűtlen nő is!
Ha egy nőnek nincs önérzete,és minden kívánságát teljesíti a pasinak, néhány nap vagy hét után már lefekszik vele,akkor miért becsülné a férfi? Neki így csak egy nő a sok közül!
Ha a férfi megcsalja a nőt,akkor a nő is tehet róla! Nem mindig csak a másikat kellene hibáztatni,hanem magunkat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!