Házaspárok, milyen érzés úgy élni, hogy a hàzastárs különvagyonát képező lakásból esetleges válás vagy a házastárs halála esetén hurcolkodni kell?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 12:55
1/60 anonim válasza:
Ezen nem szokás addig gondolkodni, amíg rendben van egy kapcsolat.
2/60 anonim válasza:
Ez olyan nem végleges nekem, mint az albérlet. Beleszeret másba, én meg tiplizzek. Na nem. Tennék félre pénzt külön számlára.
3/60 anonim válasza:
Akik így élnek, lényegében kiszolgáltatva, azok nem szoktak gondolkodni azon, hogy mi lesz holnap.
Majd lesz valahogy. -ezt gondolják.
4/60 anonim válasza:
"Tennék félre pénzt külön számlára"
Ez akkor működik, ha a házasságkötés előtt lett házassági szerződés írva, ugyanis egyébként az is közös vagyon.
A halála esetén nem kell hurcolkodni, mert az özvegyi haszonélvezeti jog akkor is él. Válásnál meg olyan mindegy, így is úgy is kb biztosan albérlet lesz a vége.
6/60 anonim válasza:
Na egyszer jönnek rá hogy rejtett számlája van a páromnak. Parkolhatna haza. Ja én tartsam el mert közös a kassza amikor nem volt állása de ő külön gyujtoget.
7/60 anonim válasza:
Örülj neki, hogy most fedél van a fejed felett. És ne azon spekulálj, hogy hogyan szerezhetnéd meg. Neked miért nem volt lakásod,mielőtt házasodtál?
8/60 anonim válasza:
5!
Ennyi erővel neked se kell tudni róla, ha ő gyűjtögetni külön számlán, ugye.
9/60 anonim válasza:
Azért jó hogy ki nem vágod a saját házából mint macskát szarni.
10/60 anonim válasza:
Nos eleve oda sem költöztem volna a "készbe"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!