Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem engednek...

Mit csináljak ha nem engednek a kisöcsém közelébe?

Figyelt kérdés
Jelenleg 16 éves vagyok, mikor a szüleim elváltak, akkor voltam 13. Elég zűrös válás volt, én vettem észre, hogy apa megcsalja anyát egy sokkal fiatalabb nővel, aztán azon volt a vita, hogy kinél maradjak. Jártam egy jó ideig pszichológushoz is a válás miatt. Itt sokszor volt olyan, hogy behívta a pszichológus apát meg anyát együtt vagy külön-külön. Ekkor apa barátnője(akivel megcsalta anyát) engem hibáztatott, hogy csak azért sajnáltatom magamat, hogy anya meg apa megint együtt legyenek, meg miattam tömi a pszichológus tele apa fejét minden hülyeséggel, hogy ő mennyire nem jól állt a helyzethez velem szemben. Tök sokszor volt olyan, hogy apa nem is jött el a pszichológushoz, mert a barátnője nem engedte. Az elején sem volt a legjobb kapcsolatom a barátnőjével de ahogy összejöttek apával hivatalosan is azóta még rosszabb lett. Három hónapja megszületett a kisöcsém és a nő egyáltalán nem enged a közelébe. Először azzal tartottak távol, hogy a barátnő nagyon kimerült a szülés után és ne látogassam őket mert felzaklatom. Aztán egy hónap múlva már lehetett látogatni de csak minden második hétvégén, mikor amúgy is apánál lennék. Viszont ilyenkor sem engednek a közelébe. Konkrétan három hónap alatt 2x fogtam a kezemben. Nem mehetek be a szobájába, ha az anyja a nappaliban eteti és én leülök a kanapéra, akkor feláll és bemegy a hálószobába. Vettem neki ilyen kis cuki plüssmacit, a következő nap a kukában találtam meg. Egyáltalán nem tudom mit csináljak, mert hiába nem szeretem apa barátnőjét a kisöcsém életében szeretnék részt venni.
2022. márc. 15. 13:34
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
19%

38. Azert mert eszembejut, hogy banthatja en meg soha nem tennek ilyet. Ez olyan hulye logika komolyan. Csak mert eszedbejut, hogy ha a 8. kerbe maszkal ejjel a lanygyereked egy koktelruhaban banthatjak akkor te bantalmazo vagy azert jut eszedbe? Vagy mert csak belegondolsz, hogy vannak rossz szandeku emberek.

De amugy altalanosban volt egy elmebeteg osztalytarsnom aki feltekenysegbol okollel megutotte ketszer a picibaba occset es ezt igy el is mondta nekunk.

Vannak rossz emberek, ennyi.

Kerdezo leirta nem szereti az uj baratnot, en tartanek az ilyentol. Sajnalom, ha 3 ev alatt nem sikerult a gyuloletet lejjebb vinni, hanem meg ahogy irja a kerdesbol is amiota hivatalosan egyutt van a no apuval azota meg rosszabb a helyzet... ahelyett hogy javult volna.

2022. márc. 15. 15:46
 42/47 anonim ***** válasza:
79%

39. jesszus, a nonek csak kiraly hogy lebuktatta oket, hat egyutt van a pasival meg van kozos gyerek is.

A kislany, anyuka es apuka az aki megszivta a lebuktatast.

Ha nem lett volna lebuktatas lehet a szereto is jott-ment volna. 😂

De amugy jobb a valas, mint egy szar hazassagban maradni.

2022. márc. 15. 15:48
 43/47 anonim ***** válasza:
80%
Apád mega nője is szar alakok, én soha többé nem mennék a közelükbe és nem állnék szóba velük a helyedben.
2022. márc. 15. 16:05
 44/47 anonim ***** válasza:
90%

„De az, hogy belém áll, terhesen is csak idegesít és szemétkedik, ellenem dolgozik, nyílt színen utálkozik"

nagyon jó fantáziátok van, de erről egy szó sem esett sehol... 😂 még csak azt sem mondta, hogy utálná, hanem hogy nem szereti. gondolom, ti nagyon szimpatizáltatok volna ennyi idősen azzal a nővel, akivel titokban megcsalja az anyukátokat édesapátok, aztán még le is csesz, amiért megvisel titeket a válás. ezért büntetni a gyereket, eltiltani tőle a kisbabát, kidobni amit vett a testvérének undorító és aljas, és aki egyetért a nő viselkedésével, az sem különb. külön tetszik, hogy valaki már egyenesen potenciálisan gyilkosnak tartja szerencsétlen gyereket, amiért nem szereti az apja új nőjét. kitartást kérdező, rossz helyre jöttél tanácsért, egyáltalán nem igazságos, amit veled csinálnak, sajnos kommunikáción kívül mást nem nagyon tudsz tenni, de ezzel a nővel az nem lesz egyszerű.

2022. márc. 15. 16:07
 45/47 anonim ***** válasza:
95%
Én olyan apukaként szólnék hozzá, aki átesett egy nagyon csúnya váláson. Nagyon sok mindent kezeltünk rosszul az exemmel a válás során így sajnos a mi lányunk is járt egy évig emiatt pszichológiushoz, ahova mi is elkísértük néhány alkalommal. Nem vagyok egy erőszakos ember, de ha a volt feleségem új párja azt mondta volna, hogy ne menjen el az exem egy előre megbeszélt ülésre, ahol arról van szó, hogy a lányom fel tudja dolgozni az egész válást akkor biztos hogy kijöttem volna a sodromból. Apukaként el sem tudom képzelni, hogy a jelenlegi párom lebeszéljen arról, hogy egy ilyen dologban, ami ennyire kihatással van a lányom életére(és mi rontottak el, mert lássuk be, a gyerek nem jó kedvében járt pszichológushoz) ne vegyek részt.
2022. márc. 15. 17:42
 46/47 anonim ***** válasza:
14%

12: 👍👍👍😁

Hosszú hétvége, ámokot futnak a kamukérdeses trollok.. 😂

2022. márc. 15. 18:17
 47/47 anonim ***** válasza:
9%
Kezdtem azt hinni hogy ma nem tol semmit :D
2022. márc. 15. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!