Mit csináljak ha nem engednek a kisöcsém közelébe?
Figyelt kérdés
Jelenleg 16 éves vagyok, mikor a szüleim elváltak, akkor voltam 13. Elég zűrös válás volt, én vettem észre, hogy apa megcsalja anyát egy sokkal fiatalabb nővel, aztán azon volt a vita, hogy kinél maradjak. Jártam egy jó ideig pszichológushoz is a válás miatt. Itt sokszor volt olyan, hogy behívta a pszichológus apát meg anyát együtt vagy külön-külön. Ekkor apa barátnője(akivel megcsalta anyát) engem hibáztatott, hogy csak azért sajnáltatom magamat, hogy anya meg apa megint együtt legyenek, meg miattam tömi a pszichológus tele apa fejét minden hülyeséggel, hogy ő mennyire nem jól állt a helyzethez velem szemben. Tök sokszor volt olyan, hogy apa nem is jött el a pszichológushoz, mert a barátnője nem engedte. Az elején sem volt a legjobb kapcsolatom a barátnőjével de ahogy összejöttek apával hivatalosan is azóta még rosszabb lett. Három hónapja megszületett a kisöcsém és a nő egyáltalán nem enged a közelébe. Először azzal tartottak távol, hogy a barátnő nagyon kimerült a szülés után és ne látogassam őket mert felzaklatom. Aztán egy hónap múlva már lehetett látogatni de csak minden második hétvégén, mikor amúgy is apánál lennék. Viszont ilyenkor sem engednek a közelébe. Konkrétan három hónap alatt 2x fogtam a kezemben. Nem mehetek be a szobájába, ha az anyja a nappaliban eteti és én leülök a kanapéra, akkor feláll és bemegy a hálószobába. Vettem neki ilyen kis cuki plüssmacit, a következő nap a kukában találtam meg. Egyáltalán nem tudom mit csináljak, mert hiába nem szeretem apa barátnőjét a kisöcsém életében szeretnék részt venni.
Fogalmam sincs mi ez a kérdés, én csak azért regisztráltam hogy ezt írjam ki
2022. márc. 15. 13:51
15/47 anonim válasza:
10es azéet az anya vele van napi 24óraba,kicsit más szerintem mind egy 16éves lány aki azthiszi tud foglalkozni egy gyerekkel...
2022. márc. 15. 13:52
16/47 anonim válasza:
Kérdező, pontosan 16 év van a kislányom és a férjem lánya között. Ő engem zsigerből utál, ezért elmondanám, nem babázott. Nem kicseszésből, de aki engem ennyire utál, ennyire ellenszenvez velem, ennyire ellenem dolgozott már évek óta, arra értelemszerűen fél percre sem bíznám azt, aki nekem a legfontosabb.
2022. márc. 15. 13:52
17/47 anonim válasza:
Eees igen, megjott a 3. Szereplo is a szappanoperabol! Meg varjuk a 22 eves gyereket is 🤣🤣🤣
2022. márc. 15. 13:53
18/47 anonim válasza:
Egyébkent ma már volt az apukás verzió is😂
2022. márc. 15. 13:53
19/47 anonim válasza:
De érdekesek a válaszolók is.
Most kb. hagyja a fenébe, engedje el a dolgot, ne legyen ott láb alatt az apjáéknál.
Tegnap meg a terhes nő volt elmondva mindenféle hisztis picsának.
2022. márc. 15. 13:54
20/47 anonim válasza:
10. meg kerdezo hagyjal mar. A 16 eves meg egy gyerek amugy is, meg nem arrol szol a vita ki latja jobban el az unszulottet. (amugy nyilvan az anya)
Itt arrol van szo, hogy ez a 16 eves kislany nem jon ki az apja baratnojevel, nyiltan utalja, le is irta, hogy amiota az apjaval hivatalosan egyutt van meg rosszabb a helyzet.
Pszichologushoz jar a csalad, mert nem birja feldolgozni a valast.
Hogy a fenebe adnam a kezebe a kozos babankat egy ennyire instabil embernek, akirol tudom hogy gyulol?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!