Mit csináljak ha nem engednek a kisöcsém közelébe?
Figyelt kérdés
Jelenleg 16 éves vagyok, mikor a szüleim elváltak, akkor voltam 13. Elég zűrös válás volt, én vettem észre, hogy apa megcsalja anyát egy sokkal fiatalabb nővel, aztán azon volt a vita, hogy kinél maradjak. Jártam egy jó ideig pszichológushoz is a válás miatt. Itt sokszor volt olyan, hogy behívta a pszichológus apát meg anyát együtt vagy külön-külön. Ekkor apa barátnője(akivel megcsalta anyát) engem hibáztatott, hogy csak azért sajnáltatom magamat, hogy anya meg apa megint együtt legyenek, meg miattam tömi a pszichológus tele apa fejét minden hülyeséggel, hogy ő mennyire nem jól állt a helyzethez velem szemben. Tök sokszor volt olyan, hogy apa nem is jött el a pszichológushoz, mert a barátnője nem engedte. Az elején sem volt a legjobb kapcsolatom a barátnőjével de ahogy összejöttek apával hivatalosan is azóta még rosszabb lett. Három hónapja megszületett a kisöcsém és a nő egyáltalán nem enged a közelébe. Először azzal tartottak távol, hogy a barátnő nagyon kimerült a szülés után és ne látogassam őket mert felzaklatom. Aztán egy hónap múlva már lehetett látogatni de csak minden második hétvégén, mikor amúgy is apánál lennék. Viszont ilyenkor sem engednek a közelébe. Konkrétan három hónap alatt 2x fogtam a kezemben. Nem mehetek be a szobájába, ha az anyja a nappaliban eteti és én leülök a kanapéra, akkor feláll és bemegy a hálószobába. Vettem neki ilyen kis cuki plüssmacit, a következő nap a kukában találtam meg. Egyáltalán nem tudom mit csináljak, mert hiába nem szeretem apa barátnőjét a kisöcsém életében szeretnék részt venni.
Esküszöm azért nem írok ki erre az oldalra kérdést meg kérek tanácsot mert itt kivétel nélkül mindig a kérdező van szidva. Valamelyik nap az a nő volt szanaszét hordva, aki nem akarta a férje családját a házába engedni, ma meg a kiscsaj van szétszedve aki a család közelébe akar menni és az anya van istenítve, aki nem engedi. Most nem lényeg hogy kamu e a kérdés vagy sem, hanem az, hogy gyanítom, akik múltkor az anyukát szidták azok ezen kérdés alatt mellette állnak ki. Szóval esküszöm ez az oldal egy vicc😂
2022. márc. 15. 14:30
32/47 anonim válasza:
Jó, nem kell az új nőcinek jó képet vágnia a lányhoz. De ez a passzív-agresszív hozzáállás gyerekes és kvagáz. Mi az, hogy kidobja a kukába a kapott ajándékot?! Ez nettó bunkóság, és nyilván szándékosan volt úgy intézve, hogy észrevegye.
Meg akkor mondja meg, hogy Szilvike, nem szeretném, ha a fiammal foglalkoznál azok után, ahogy velem beszéltél. Nem az, hogy bejön a lány a szobába, az meg kivonul... rohadtul gyerekes. Ez egy számító liba, nem arról van szó, hogy hajjdemennyire félti a gyerekét.
2022. márc. 15. 14:34
33/47 anonim válasza:
25. Nem azon van a hangsuly, hogy pszichologushoz jar, HANEM hogy utalja a not es nem tudja meg feldolgozni a valast.
Ha valaki utal engem, meg nem birja felfolgozni, hogy elvaltak a szulei es ezert engem bant, akkor sajnalom, de nem fogom en se birni es nem fogom engedni, hogy a kisbabammal legyen.
Sajnos sok gyerek nem erti, hogy nem az uj baratno a hibas, hanem csak szimplan fos volt a szulei hazassaga.
2022. márc. 15. 14:38
34/47 flora08 válasza:
Én is első gyermekes anyuka vagyok, négyhónapos a kisfiam. Hidd el, alapvetően nem azzal van a baj, hogy félti a gyereket meg "kimerült a szülés után". Duma. Ahogy az is, hogy "majd megérted ha lesz gyereked". Ha jó volna a viszonyotok, meg tudnátok beszélni a dolgokat. Az első pár hónap a babával sokszor valóban nehéz, az ember fáradt, frusztrált, és tény, hogy a kezdetben nem vágyik az anyuka társaságra. De neki nem (csak) ez a baja, sajnos egyszerűen nem bír téged. Arra játszik, hogy előbb-utóbb feladod, és nem mész többet, ő pedig élhet boldogan apukáddal. Hagyd is békén őket egy ideig, apukád keressen téged, addig meg tisztázza magában a dolgokat. Minél jobban erőlteted, annál rosszabb lesz a helyzet. Együtt érzek veled, édesapám újranősült gyerekkoromban, azóta is a felesége szava szent és sérthetetlen (30 éves vagyok).
2022. márc. 15. 14:42
35/47 anonim válasza:
Amúgy most lehet én értelmeztem hülyén a kérdést, de.. Oké, ott van, hogy a lány nem szereti az új barátnőt, de hol van az, hogy folyton megkeserítette az új nő életét? Én is elváltam a férjemmel és a mi fiunk is pszichológushoz járt (ő akkor volt 10 éves) ahova a pszichológus rendszeresen behívott vagy engem vagy a volt férjemet esetleg a kettőnket együtt. Itt volt olyan, hogy rávezetett minket, hogy mi volt az amit a válás során rosszul csináltunk és mi volt az, amiben jobban szem előtt kellett volna tartani a gyerek érdekeit. Ez szerintem egyáltalán nem olyan dolog volt ami miatt pl.az exférjemnek az új párja idegein táncolt volna a fiunk.
2022. márc. 15. 14:47
36/47 anonim válasza:
Kérdező, ha igaz lenne a sztorid, azt mondanám, hogy várj, amíg anyucinak is beteszi valaki a bohócot a fiókba, azt még dajkálhatod eleget, meg is unod.
2022. márc. 15. 14:48
37/47 anonim válasza:
Azt én megértem, hogy félti a gyereket, nem akarja rábízni, de b.sszus kidobni az ajándékát amit neki vett?? Egyértelmű, hogy a nő gyűlöli a kérdezőt és a gyereke közelébe se akarja engedni. Sőt én arra is gondolok, hogy ha az a gyerek nagyobb lesz, akkor a gyereknek olyan dolgokat fog mondani a kérdezőről, hogy maga a gyerek se akar majd a kérdező közelébe menni.
2022. márc. 15. 14:50
38/47 anonim válasza:
Azért négy két válaszadó fix hogy nem normális. Aki ilyet gondol/na az maga sem különb és meg is tenné. Szégyen
2022. márc. 15. 15:14
39/47 anonim válasza:
Valószinű hogy a nő is kölcsönösen utálja a kérdezőt, miután lebuktatta őket. Itt az sem lesz a megoldás ha a kigyerek nagyobb lesz és majd biztos nyit a kérdező felé, mert az anyja tele fogja beszélni a fejét mindennel. Itt csak egyetlen megoldás van, mégpedig az hogy apád megembereli magát és helyre rakja az új nőjét, bár kétlem hogy fogja, mellesleg szerintem apádban is benne van az unreális sérelem hogy lebuktattad őket.
2022. márc. 15. 15:14
40/47 anonim válasza:
"apád megembereli magát és helyre rakja az új nőjét, bár kétlem hogy fogja, "
Jól írod, nem fogja, mert az apa ott, abban a házban szeretne nyugalmat, ahol ő lakik. Most mire megy, ha hadban áll a feleségével azért, hogy a lányával két hétben egyszer egymás seggét nyalhassák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!