Mit lehet az ellen tenni h. az ember gondolkodása ne öregedjen annyira?
Én vagyok a 38 éves anyuka..Nem kell ennyire belelovalnod magad,hogy mi lesz ha te 30 leszel..Senki nem tudja előre..
Írtam,hogy nekem a fiam 19 éves..Mi is mindent megbeszélünk,és sokszor beszélgetünk a szerelmi életéről,barátságokról.Sokszor kér és ha tudok adok is tanácsot..Volt amikor rábeszélt minket,hogy a haverjaival együtt menjünk velük bulizni,és nagyon jól éreztem magam..
Apám például nem érti,hogy miért nem szólok rá a fiamra,hogy ne a keresztnevemen szólítson,hanem mondja azt,hogy anya..De nem vitatkozom vele 2 okból sem.
1. Az a nevem ahogy szólít,és nem zavar
2. sokszor mondja az anyukám szót is,és ez sem zavar..
Ragaszkodik hozzánk és mi is hozzá..De én ezt nem terveztem.ez így jött..
Ha majd egyszer lesz egy fiad/lányod akkor az élet úgyis megmutatja miképpen kell viselkedned...lehet,hogy imádni való,jó fej anya leszel akit barátként is elfogad majd a gyerek..De lehet,hogy mindenért aggódó,ki ha te nem típus leszel,és nem lesz jó kapcsolattóttok.Ez csakis rajtad áll..De előre ezen parázni nem jó....
Még valamit. Számít az is,hogy mennyi idős leszel amikor a lányod vagy fiad 14-16 éves lesz..Mert ha már komoly korral fogsz rendelkezni ,akkor bizony előfordulhat,hogy nem fogsz tudni haladni a világgal! Akkor nem fogod tudni megérteni a gyermeked öltözködését,viselkedését,rajongását bizonyos dolgok iránt..Ezek a korodnál fogva is távol fognak állni tőled..De akkor sem szabadna már most ezen rágódni,hogy milyen leszel 15 év múlva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!