Jogosan háborodtam fel? 19F

Nagyon jól teszed, hogy ilyen rendszeresen takarítasz, akik azt mondják,hogy "túl sok" meg "ennyire nem kell komolyan venni" ,azoknak az embereknek köszönhetjük azt is, hogy ismét egyre több a Covidos.
A házban való cipővel járkálástól pedig engem is ráz a hideg, minden jogod megvan ahhoz,hogy rászólj az emberekre, akiknek ez természetes, legyen az idegen, vagy a bátyád.
Egyébként nőként a hosszú hajszálaimra mindig próbálok figyelni, de előfordul,hogy lehullik és nem veszem észre.
19/N

Pont erről beszéltem.
Akinek semmi igénye magára, a tanulásra, a higiéniára,vagy ahogy az előttem szóló is írta, "minek kezet mosni pisilés után", na ezek az emberek terjesztik a legtöbbször az összes szart:))

Apám ha lemegy a pincébe a tűzre rakni,a kezét se mossa meg.Belenyúl a kajába,ami közös.
Max nagy dolog után mos kezet.
Sajnos nehéz ilyen emberekkel együtt élni annak,aki fél a fertőzésektől.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!