Nagyon szegény családból kilehet törni?
"Szerintem ez nem csak a szorgalomról szól"
Ja, ebben természetesen igazad van, kell hozzá bizonyos szintű intelligencia is.
Én szegény családból jövök, tényleg szegényből, sokszor még enni sem volt mit, csak margarinos kenyeret parizerrel. 18 éves koromban már elmentem dolgozni, mellette tanultam, majd amikor összejöttem a férjemmel (ő átlagos családból jön), kimentünk pár évre külföldre és rengeteget gürcöltünk.
Kemény volt, de 30 éves korunkra van már itthon saját házunk, gyerekünk, viszonylag normális fizetésünk. Sose gondoltam, hogy eljutok ide.
8#
"Messziről jött ember, azt mond, amit akar."
nem az a kérdés, hogy ki lehet a törni? Mert erre egyértelműen igen a válasz. Hisz, többnek sikerült már előtted.
A kérdés az, hogy te ki akarsz és ki tudsz e törni? Hajlandó e vagy beletenni azt az időt, energiát, meghozni azt a rengeteg lemondást amit ez megkövetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!