Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósom 43 éves, plázából...

Anyósom 43 éves, plázából öltözködik mindig a divat szerint. A hat éves lányomnak 164-es méretű ruhákat vásárolt szülinapjára. Tudja a méretit, mégis nagyobbat vett neki. Azt mondta nem lehet kicserélni, majd bele nő. Hogyan kezelnétek a helyzetet?

Figyelt kérdés
Sajnos rendszerint nagyon kicsit vagy nagyon nagyot vesz neki,ami akciós és még csak nem is szépeket.A nagyságát tudja,mert mindig találkoznak. Vajon miért csinálja?
2010. szept. 11. 14:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
62%

Na most akkor én fogom itt elvinni a prímet úgy látom!

16 évesen szültem, a fiam 17 éves, az apjával a mai napig együtt vagyunk, nagyszülők meghaltak, és van diplománk, saját 6 szobás családi házunk hitel nélkül, kocsink, vállalkozásunk, járunk nyaralni, a fiunk egy jó hírű középiskola kitűnő tanulója, és valószínű, hogy én már 40 évesen nagymama leszek!Ja, és proli sem vagyok!

Erről ennyit.

Aki prolizik, kíváncsi vagyok, hány éves, és mit tud felmutatni.

2010. szept. 11. 15:48
 22/32 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy szerintem is csak azért csinálja, mert igazából nem szereti az unokát, de hát csak az unokája, így ad neki valamit, nem figyeli, hogy mit/mekkorát.

(Amúgy meg a párom anyja még mai napig vesz neki ruhákat, igaz, hogy vagy 3 számmal nagyobbakat, és nevetségesen néz ki bennük, de muszáj (!) neki felvennie néha, mert akkor megy a szó szerinti sírás-rívás, hogy nem is szeretsz, milyen hálátlan vagy stb... És nem lehet ellene mit tenni, hiába mondjuk, hogy van pénzünk ruhára, nem kell vennie, de csak megteszi. És azért, mert ő "anyuka", aki jót akar az egyszem fiának. Csak azért írtam ezt, hogy csinálhatsz/mondhatsz bármit, nem nagyon fogja felfogni a kedves anyós.) Előző

2010. szept. 11. 15:49
 23/32 anonim ***** válasza:
76%
előző előtti (15:44es)
2010. szept. 11. 15:50
 24/32 anonim ***** válasza:
39%
Jaj 15:44-es, nem te vagy az, aki feltette a kérdést, hogy 33 éves, fia 17 és miért kell leszólni ezért? Plusz mindenhol dicsekszik, hogy nekik mekkora házuk van, kocsi stb, holott 16 évesen szülte a gyereket. Elég gáz vagy, anyukám, agyad az nem sok lehet.
2010. szept. 11. 15:54
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
mármint 15:48-as
2010. szept. 11. 15:55
 26/32 anonim ***** válasza:
58%
Az én nagymamám dettó ugyan ez. Anyukám megmondta neki, hogy ha akar valami ajándékot adni nekem vagy ilyesmi, akkor adja oda anyának a pénzt, majd ő olyan cuccot vesz belőle ami jó rám, meg van rá szükségem. Az volt a leg gázabb, amikor a 15. szülinapomra beállított egy macis párnával.
2010. szept. 11. 17:06
 27/32 anonim ***** válasza:
85%
A 15.44-es vál.-nak,a 15.15-ös vagyok.Nem igényeltünk szocpolt,és GYED-et sem kaptam anno,mert a BT.-nknek voltam a beltagja,és hétvégente bejártam dolgozni(akkor sem lehetett mellette dolgozni).A kisebb most 2 éves,és utána se kapok GYED-et,mert(még mindig) a saját cégünknél dolgozom(most már KFT.),de mivel nekem van nyelvvizsgám(és ez szükséges a cég működéséhez),így PAPÍRON nem mehetek el.Ergo NEM kaphatok!De én nem panaszként írtam a dolgokat,mert nincs rá okom,minden rendben van körülöttem!
2010. szept. 11. 17:25
 28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egyébként 17 évesen szülte a fiát,nekünk meg 20 évesek voltunk a párommal amikor született a kislányunk.Egyébként a méretet 3 szor is elmondtam neki.
2010. szept. 11. 18:36
 29/32 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg, 15:48-as Te vagy, az aki mindenhol leírja, hogy mennyire büszke vagy arra, hogy 16 évesen szültél, és mekkora házatok van... Nevetséges. Mintha bármi köze lenne egymásnak a két dologhoz.
2010. szept. 11. 19:40
 30/32 anonim ***** válasza:
79%
Úgy tűnik a nagymama tudja mit kellene vennie mégsem azt veszi. Jártas a méretezésben is. Ez csak azt jelenti hogy nem érdekli az unoka. Formálisan vesz valamit, de nem szívből ami csak neki való. Nem kötődik hozzátok érzelmileg.
2010. szept. 12. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!