Anyósom 43 éves, plázából öltözködik mindig a divat szerint. A hat éves lányomnak 164-es méretű ruhákat vásárolt szülinapjára. Tudja a méretit, mégis nagyobbat vett neki. Azt mondta nem lehet kicserélni, majd bele nő. Hogyan kezelnétek a helyzetet?
Na most akkor én fogom itt elvinni a prímet úgy látom!
16 évesen szültem, a fiam 17 éves, az apjával a mai napig együtt vagyunk, nagyszülők meghaltak, és van diplománk, saját 6 szobás családi házunk hitel nélkül, kocsink, vállalkozásunk, járunk nyaralni, a fiunk egy jó hírű középiskola kitűnő tanulója, és valószínű, hogy én már 40 évesen nagymama leszek!Ja, és proli sem vagyok!
Erről ennyit.
Aki prolizik, kíváncsi vagyok, hány éves, és mit tud felmutatni.
Amúgy szerintem is csak azért csinálja, mert igazából nem szereti az unokát, de hát csak az unokája, így ad neki valamit, nem figyeli, hogy mit/mekkorát.
(Amúgy meg a párom anyja még mai napig vesz neki ruhákat, igaz, hogy vagy 3 számmal nagyobbakat, és nevetségesen néz ki bennük, de muszáj (!) neki felvennie néha, mert akkor megy a szó szerinti sírás-rívás, hogy nem is szeretsz, milyen hálátlan vagy stb... És nem lehet ellene mit tenni, hiába mondjuk, hogy van pénzünk ruhára, nem kell vennie, de csak megteszi. És azért, mert ő "anyuka", aki jót akar az egyszem fiának. Csak azért írtam ezt, hogy csinálhatsz/mondhatsz bármit, nem nagyon fogja felfogni a kedves anyós.) Előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!