Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósom 43 éves, plázából...

Anyósom 43 éves, plázából öltözködik mindig a divat szerint. A hat éves lányomnak 164-es méretű ruhákat vásárolt szülinapjára. Tudja a méretit, mégis nagyobbat vett neki. Azt mondta nem lehet kicserélni, majd bele nő. Hogyan kezelnétek a helyzetet?

Figyelt kérdés
Sajnos rendszerint nagyon kicsit vagy nagyon nagyot vesz neki,ami akciós és még csak nem is szépeket.A nagyságát tudja,mert mindig találkoznak. Vajon miért csinálja?
2010. szept. 11. 14:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%

Az én anyósom sem találja el soha, de ő a kínaiból vásárol. Eleinte célozgattam neki, de már nem érdekel, most ő van megsértődve, hogy soha nem látja az unokáin azokat a ruhákat, amit ő vett.

Többieknek:

A kérdező nem a családjáról kért véleményt, hanem másról. 14:35 Én meg képzelem mekkora paraszt lehetsz. Én sem 18 évesen szültem, de nem ítélem el, aki akkor teszi ezt, lehet hogy érettebb volt rá, mint te valaha is leszel ilyen előítéletekkel.

2010. szept. 11. 14:45
 12/32 anonim ***** válasza:
96%

Bocs de szerintem a nagyi kedves pont le is tojja az unokát ,valószinüleg ő még nemállt készen erre a posztra.Csak viszont még mindig nem értem ,hogy miért ilyen vele hisz ne tehet a gyereked semmiről,nem Ő kérte hogy megszülessen.Szerintem tedd szóvá mégha sértődés is lessz belőle.

Szerintem nem az a gáz ha 18-19 évesen szül valaki.Hanem az ilyen felfogású emberek a gázok!Igen is van aki ennyi idősen büszkébb lehet-tud lenni a saját családjára mert meghazudtolja a korát!Sok 30-40 éves meg szégyenheti magát mert hiába idősebb elvileg tapasztalt mégis szül gyereket családja lesz amit nem lehet családnak nevezni.

Miért kel elítélni aki ennyi idősen családot alapít?

19/N

2010. szept. 11. 14:45
 13/32 anonim ***** válasza:
95%

14.43!

Te nem sznob vagy, hanem primitív!

2010. szept. 11. 14:48
 14/32 jujube ***** válasza:
100%

Semmit. Egyszeruen pakold el a szekrenybe, amig nem lesz akkora a kislany.

Ha kerdezne, mondd neki, hogy amit vett az nem a kislany merete, es nem tudja hordani.

Ennyi.

Meg egy fogyatekos is meg kell ertse...

2010. szept. 11. 14:48
 15/32 anonim ***** válasza:
58%
képzeljétek el kedves szépeket hozzászólók,hogy az én anyukám 20 évesen szült engem, most 43 éves én pedig logikusan 23 éves, és most várom a pici babámat!szóval miért is ne lehetne valaki 43 évesen nagyi?és nem tizenéves csitri vagyok ugyebár!!!!
2010. szept. 11. 15:04
 16/32 anonim ***** válasza:
83%

igen, scak az unoka már 6 éves....szóval elég fiatalka a családfa..ami már elnézést, de egy bizonyos társadalmi csoportot takar..és az, hogy plázákból vásáról..miért, hol lehet még? Butik, pláza, piac... és mindenhol vannak szar és jó cuccok is...

Szerintem tényleg gáz, hogy egy hatéves gyerekre szinte felnőtt méretet vásárol, ennyire nem lehet hülye.. és nagyon egyszerűen..ha te nem akarod megsérteni, kérd emga préod, hogy szoljon az anyjának: Anyu, nagyon köszönöm, hogy törödsz a gyermekünkkel, de nem tudjuk hazsnálni a ruhákat és amik nagyon, később lehet fel sem fogja venni.

Vagy kérjétek el a számlát, hogy becsrélhessétek, ha enm jó...

2010. szept. 11. 15:11
 17/32 anonim ***** válasza:
11%
Primitív az, aki úgy viselkedik, ergo 15 évesen kefél, 17 évesen csodálkozik, ha terhes lesz. Primitív sosem leszek, sznobnak lenni meg jó dolog:)
2010. szept. 11. 15:12
 18/32 anonim ***** válasza:
elgépeltem: kérd meg a párod
2010. szept. 11. 15:13
 19/32 anonim ***** válasza:
85%
Az idióta 14.43-as válaszolónak írom,hogy én 19 évesen szültem a nagy fiamat(már 18 éves)-HÁZASSÁGBAN-saját házban laktunk/lakunk,és soha nem kértünk segélyt.Ja,és nem tartozunk a kisebbséghez,és prolik se vagyunk.És,hogy még jobban felháborodj,az anyukám akkor 42 éves volt!Ráadásul azóta született még egy fiunk,és még mindig nem folyamodtunk segélyért,és a helyzet változatlan(ház is megvan,és prolivá se váltunk)...
2010. szept. 11. 15:15
 20/32 anonim ***** válasza:
20%
Szóval nem vetted igénybe sem a szocpolt, sem a gyes-t, gyed-et?
2010. szept. 11. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!