Mostanában miért lett ekkora divat a nagy korkülönbség?
Az örök kérdésedre itt az örök válasz: Mert a nőkkel egykorú férfiak 90%-a jóval éretlenebb, mint a nő.
Lapozzunk.
Dédnagyapám 41 éves volt amikor elvette a dédnagyanyám aki 19 volt.
A nagypapám 5 évvel volt fiatalabb a nagymamámnál (a másik ágon)
Semmi nem változott,csak te most figyeltél fel erre.
Ok, hogy a férfiak később érnek, ezért nem jár egy 16 éves lány egy 16 éves fiúval. De huszon/harminc éves felnőtt embereknél már össze kéne érni. Vagy a mamám még mindig érettebb, mint a papám?
Ha ez tényleg megszokott, miért kérdezi meg mindenki itt gyakorikérdéseken, hogy sok-e az a 10-20 év, ami közöttük van. Szerintem nem kell, hogy ez megszokott legyen.
A nőkkel egykorú fiúk (szándékosan nem férfiakat írtam)nagy arányban még elég gyerekesek.Nekem volt velem egykorúval tartós párkapcsolatom és borzasztóan gyerekes volt,most úgy érzem hogy min. kb 5 évvel idősebbel kezdenék csak kapcsolatot, mert kell, hogy érezzem, hogy férfi, hogy felnőtt a párom és az sem zavarna ha ő egy 10 évvel idősebb férfi lenne!Sőt! Valószínűbb, hogy komolyabbak a szándékai, mint egy velem egykorúnak.De ez régen is így volt, csak akkor még nem beszéltek ilyen nyíltan az emberek róla, nem volt facebook és egyéb fórumok, max a faluban tudtak róla páran.
22l
Azért kérdezik meg, mert általában nagyon fiatal, vagy legalábbis éretlen a csaj, esetleg a szülei se nézik jó szemmel az idősebb srácot.
Érett, felnőtt személyiséggel rendelkező ember nem bizonytalankodik az évek miatt, hanem maga eldönti, hogy neki ez jó vagy nem.
Én egyetértek az elsővel. Én 22/L vagyok, párom 30. Biztosan nem jönnék össze 28 alatt senkivel, mert annyira éretlenek a pasik. Persze vannak kivételek. Ismerek olyan huszonegynéhány évest, aki érett, de olyat is aki 30 felett van és nagyon komolytalan.
Szerintem nincs probléma a kb 10 év korkülönbséggel. És szerintem ez nem divat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!