Mostanában miért lett ekkora divat a nagy korkülönbség?
Figyelt kérdés
Rengeteg kérdés szól erről, meg amúgy is sokszor látni, hogy 20L 32F meg ilyenek, de szerintem ez nem teljesen egészséges. Olyat alig olvastam, hogy egykorúak, vagy 1-2-3 évvel idősebb a férfi. Régen is így volt? Miért van ez?2011. júl. 1. 08:47
31/36 anonim válasza:
A nők tévhitben élnek. Sokkal többnek képzelik magukat. Állandóan azzal a baromsággal hitegetik magukat, hogy mennyire érettebbek, csak arról feledkeznek meg, hogy korukbeli lányok között is van ugyanannyi éretlen mint korukbeli éretlen fiú.
32/36 anonim válasza:
az én férjem 60 én 30 vagyok de elég hülye voltam
33/36 anonim válasza:
22 vagyok, párom 28. A korombeliek még bőven egyetemre járnak, nem dolgoznak, ha mégis elisszák a pénzüket. Nagy ritkaság a kivétel. Nekem olyan pár kell, aki biztos jövőt biztosít.
Amúgy meg amikor megismertem pont befejezte az egyetemet és semmit se dolgozott. (Ha rögtön kapnám a negatív pontokat, hogy jaj a pénzért vagyok vele)
34/36 anonim válasza:
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:17
hülye voltál ,hogy hozzámentél?30 év korkülönbség már rengeteg...én ha szeretek valakit,nem akarom elveszíteni 10-20 év házasság után
35/36 anonim válasza:
Soha nem tudhatod, mikor veszíted el, 5-10 év korkülönbséggel is, vagy akár ha egykorúak vagytok...
36/36 anonim válasza:
Tényleg nem tudhatod, kit mikor veszítesz el. Anyum és apum között 5 év korkülönbség volt, anyukám mégis meghalt a 30. szülinapja előtt egy fél évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!