Mostanában miért lett ekkora divat a nagy korkülönbség?
Tegnap volt egy tök hasonló kérdés...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..
Nem lett divat, csak nyilván jelent egy alapproblémát a korkülönbség. Nyilván nem probléma, csak aki ilyen helyzetbe kerül, hogy alakulóban van egy ilyen kapcsolata az elgondolkodik azon, hogy a környezete vajon hogy fog reagálni rá. Ez ugyebár egykorúaknál nincs. Ezért több az ilyen kérdés.
Egyébként nem hiszem, hogy ez beteges lenne, én például egyáltalán nem vonzódtam soha a saját korosztályombeli fiúkhoz, mindig az érett férfiak tetszettek, velük tudtam komolyan elképzelni bármit is. Ettől még nem hiszem, hogy beteg lennék.
Én is így vagyok vele, hogy sokkal komolyabbnak találom a nálam idősebb férfiakat, mint a korombelieket. Természetesen nem szeretnék általánosítani, mert ebben a korosztályban is vannak kivételek, akik akár huszonévesen is lehetnek érettebbek, mint egy harminc vagy negyven éves. Az első nagy szerelmem 24 évvel volt idősebb nálam, és a félreértések elkerülése végett: nem a pénze miatt szerettem. (Ha a pénze érdekelt volna, akkor nem éreztem volna iránta azt, amit, hiszen egyátalán nem volt jómódú, de nem érdekelt.) A jelenlegi férfi, akit szeretek, 17 évvel idősebb nálam, és nagyon szeretem.
Nem érzem emiatt magamat egyátalán "betegnek", vagy "furcsának", mert én mindig is ilyen voltam.
"A nők epekedve várják a hosszú özvegykort, gondolom ez az oka a nagy korkülönbségnek."
Miért kell ilyen iszonyatosan rosszindulatúnak lenni??? Szerinted akkora poén megözvegyülni? Amikor a párod meghal és neked még élned kell x évet az szerintem szörnyű. De akkor is azt mondom, hogy inkább élek az igazival boldogságban 20-30 évet, aztán meg egyedül még 20-at vagy többet, minthogy elengedjek valakit csak azért mert jujj idősebb nálam 15 évvel és mit szólnak hozzá és inkább hozzámenjek egy korombelihez, akiben a felét se találtam meg annak, amit benne, de legalább nem szól érte meg senki. Hát nem. Akkor inkább vállalom a fájdalmat, ami majd az elvesztésével jár és utána a magányt, de legalább előtte legyenek boldog éveim vele.
Az én férjem 35 évvel idősebb, mint én.És?Kinek mi köze van hozzá?Meg hogy jön ide a divat?Szeretem, hogy olyanok nyilvánítanak véleményt, akinek fogalmuk sincsen az egészről...
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!