Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában miért lett ekkora...

Mostanában miért lett ekkora divat a nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdés szól erről, meg amúgy is sokszor látni, hogy 20L 32F meg ilyenek, de szerintem ez nem teljesen egészséges. Olyat alig olvastam, hogy egykorúak, vagy 1-2-3 évvel idősebb a férfi. Régen is így volt? Miért van ez?
2011. júl. 1. 08:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen egyetértek az eddigi válaszokkal.Ez mindig is így volt,így van,és így lesz.Felesleges ezen tovább rágódni.
2011. júl. 1. 09:07
 12/36 anonim ***** válasza:
39%

érdekházasság.

mi más lenne 21/N meg 82/F?!

2011. júl. 1. 09:11
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi 26L 27F évesek vagyunk, vannak ismerősök ahol a lány az idősebb, vannak ahol a fiú, egy barátnőmnek 11 évvel idősebb pasija van.

Szerintem 20-on felül már nem gáz, 20 alatt azért nem túl szerencsés, ha egy 14 évesnek 24 éves pasija van.

2011. júl. 1. 09:11
 14/36 anonim ***** válasza:
83%

két dolog:

1. én 21F vagyok, egy 15-16 éves csajt sokkal könnyebb befűzni, mint egy velem egykorút vagy idősebbet

2. egy 20 éves csaj persze jobban vágyik a 30 éves pasira mivel általában annak van munkája/pénze, így persze

2011. júl. 1. 09:17
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, hogy a férfi jóval idősebb, régen is volt, sőt a korábbi évszázadokban gyakran házasítottak össze fiatal lányt középkorú férfivel. A fordítottja, a fiatal férfi jóval idősebb nővel szintén divat volt mindig, bár főleg titkos szeretői viszonyokban. Ma már nincsenek szigorú társadalmi normák az életkorok tekintetében, ezért bármilyen korú férfi és nő szabadon szereti egymást, ha úgy hozza a sors. Régen jobban kötötte őket a környezet véleménye.
2011. júl. 1. 09:23
 16/36 anonim ***** válasza:
74%

Köztünk 9 év a különbség a párommal. Hát köszönöm, kérdező, hogy szerinted ez nem egészséges.

Mikor összekerültem vele, akkor a velem egykorú fiúk még jóformán csak játszottak, őt pedig komolyabb dolgok érdekelték. Nem hinném, hogy ezzel most bűnt követtünk volna el. Nagyon szeretjük egymást még 6 év után is, most várjuk a második babánkat. Sosem bántam meg, hogy ő lett a választottam.

2011. júl. 1. 09:29
 17/36 anonim ***** válasza:
86%

"Szerinted egy 20 éves lányhoz egy 21 éves pasi illik? Szerintem nem."

Én 24/N párom 22/F...3 éve együtt vagyunk,2éve együtt élünk,remekül megvagyunk,imádjuk egymást,közösek a céljaink...Nem vagyunk már nagy partyarcok mint régen,elmúlt,más értékek kerültek előtérbe...imádunk utazni,kirándulni,vagy csak megnézni egy jó filmet összebújva...

2011. júl. 1. 09:33
 18/36 anonim ***** válasza:
59%
Az én férjem 8 évvel idősebb nálam és köszi, nagyszerűen vagyunk.Az előző két kapcsolatom nem működött ilyen jól, keresték a helyüket az éleben a pasik, kis tesze-toszák voltak.Persze tizenhét évesen jó volt egy 22 éves is, mert hasonló szinten voltunk, de így 25 évesen komolyabb dolgokra vágytam. Akiket én ismerek velem egykorúakat vagy 1-2-3 évvel idősebbeket átlagban gyerekek és nem nevezném őket férfiaknak.
2011. júl. 1. 09:37
 19/36 anonim ***** válasza:
47%
és 30 körül tervezzük a babát,az esküvőt is pár év múlva,előző voltam...
2011. júl. 1. 09:38
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
vagyis 9:33as
2011. júl. 1. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!