Kit hívjak meg a diplomaosztómra, ha csak 2 vendéget vihetek?
Figyelt kérdés
A szüleimen kívül vinni akartam a barátnőmet és a testvéremet is, de így négyük közül nagyon nehéz kettőt kiválasztani, akinek azt mondom hogy ne jöjjön. Úgy érzem, akárhogy döntök, nem lesz jó. Egyik ötletem az, hogy a barátnőmet viszem, a szüleimnek pedig mondom, hogy döntsék el melyikük akar jönni, de ez sem tűnik jó megoldásnak. Ti hogy döntenétek, vagy hogy döntöttetek saját diplomaoszón?2022. febr. 12. 16:37
21/32 anonim válasza:
Hívd a szülőket. Gondolom nagy részük volt abban, hogy lediplomázz. A barátnőddel meg tudod ünnepelni utána is, a tesód meg nyilván megérti a létszám korlátot. Szerintem a szüleidet jobban érdekelné az ünnepség.
22/32 anonim válasza:
A barátnők jönnek mennek !
♥️ A szüleid mindig ott voltak/vannak/lesznek melletted !
23/32 anonim válasza:
Szerintem még 30-an írjátok le ugyanazt.
24/32 anonim válasza:
#23, OK
Kérdező, a szüleidet hívjad. A barátnővel majd ünnepeltek utána.
27/32 anonim válasza:
A páromat és az egyik szülőmet hívtam (rájuk bíztam a döntést), de utána mindannyian összegyűltünk. A szüleim is egyértelműnek vették, hogy az egyik hely a páromé.
Egyébként bár támogattak anyagilag (amit az alapképzés utolsó félévétől kezdve félre tudtam tenni, mert dolgoztam mellette), a diplomáimhoz a saját teljesítményem után egyértelműen a párom lelki támogatása járult hozzá a legjobban. Szóval mindenkinek egyedi kinek hogyan hálás.
28/32 anonim válasza:
Járj utána, hogy pontosan hogyan lesz megoldva a diplomaosztó. Ha kivetítőkkel, akkor mind a 4-üket elhívhatod, a szüleid mennek a diplomaosztó terembe, a barátnőd és a testvéred pedig nézheti az előtérből. (Az előtérben való tartózkodáshoz nem kérték nálunk a jegyet emlékeim szerint.)
29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. febr. 13. 18:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!