Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit hívjak meg a diplomaosztóm...

Kit hívjak meg a diplomaosztómra, ha csak 2 vendéget vihetek?

Figyelt kérdés
A szüleimen kívül vinni akartam a barátnőmet és a testvéremet is, de így négyük közül nagyon nehéz kettőt kiválasztani, akinek azt mondom hogy ne jöjjön. Úgy érzem, akárhogy döntök, nem lesz jó. Egyik ötletem az, hogy a barátnőmet viszem, a szüleimnek pedig mondom, hogy döntsék el melyikük akar jönni, de ez sem tűnik jó megoldásnak. Ti hogy döntenétek, vagy hogy döntöttetek saját diplomaoszón?

2022. febr. 12. 16:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
77%
A 2 szülőt. Nem kérdés!!!
2022. febr. 12. 17:23
 12/32 anonim ***** válasza:
84%
Én a szüleimet hívtam meg. Nem is kellett gondolkodnom.
2022. febr. 12. 17:27
 13/32 anonim ***** válasza:
83%
A szüleimet hívnám. Nem olyan érdekfeszítő egy diplomaosztó (ellenben a szülőknek büszkeség) és a vendégek fele, vagy még nagyobb része nem is látja a lényeget a tömegtől.
2022. febr. 12. 17:38
 14/32 anonim ***** válasza:
19%
Nemrég volt ugyanez a kérdés, csak ott a férj és a szülők között kellett választani...
2022. febr. 12. 17:47
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
Biztos, hogy a szüleimet hívnám. Aztán utána összejönnénk és ünnepelnénk közösen mindannyian.
2022. febr. 12. 17:53
 16/32 anonim ***** válasza:
86%

2 szülőt. Ha egyik nem tud / akar menni, akkor a tesót (mivel úgy tűnik, jóban vagytok).

Amúgy érdemes mások helyeire ráhajtani, én jövőre végzek, és mindkét jegyet fel fogom ajánlani. Utálom az ilyen álszent sz*rokat mint a diplomaosztó (nem az első diplomám lesz), legszívesebben én sem mennék el, de nem akarok ANNYIRA antiszoc lenni, elvégre elég jó a csapat az évfolyamon. De villámgyorsan haza fogok húzni, és majd itthon ünnepelünk.

2022. febr. 12. 17:54
 17/32 anonim ***** válasza:
90%
Szüleimet egyértelműen. Szerintem ez nekik a legnagyobb büszkeség (már rajtad kívül).
2022. febr. 12. 17:55
 18/32 NTBS ***** válasza:
49%
Irigyellek, mert nekem már nem éltek a szüleim ebben a pillanatban. Így számomra nem kérdés, hogy ŐKET kell hívnod. Ha ők nincsenek, te sem vagy.
2022. febr. 12. 18:15
 19/32 anonim ***** válasza:
87%
Egyértelműen szüleimet hívnám. Még úgy is, hogy apámmal nem volt anno annyira jó a kapcsolatom. Gondolom emiatt nem fognak megsértődni a többiek, biztos megértik, hogy a szülők, akik felneveltek, biztosítottak mindent neked a tanláshoz előrébb állnak tőlük a sorban. Majd megünnepled a többiekkel. Úgyis halál unalmasak az ilyen ünnepségek. De azért kérdezd meg szüleidet, van e kedvük menni (ha nincs egyiknek kedve, akkor egyértelmű, hogy nem kell erőltetni).
2022. febr. 12. 18:25
 20/32 anonim ***** válasza:
91%

Én a szüleidet hívnám.

A sajátomra is.

2022. febr. 12. 18:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!