Mondta már neked az anyósod, hogy a fia jobbat érdemel nálad? Mit reagáltál/reagálnál?
Röviden és tömören az anyósjelölt szerint nem vagyok elég jó a fiának, mert nincsenek álmaim, nekem soha semmi sem jó és nem teszem boldoggá a fiát.
Kicsit elgondolkodtam, ha valóban nem tudom boldoggá tenni, miért nem nekem mondja, miért az anyjának?
Szerintem nem panaszkodott az anyjának, ha valóban szeret és jól érzi magát. Sajnos a legeslegtöbb ember szülőként arra a közhelyes és elcsépelten szokványos módozatra voksol, hogy fikázza a meny/vő jelöltet, hogy aztán kialakulhasson a lehető legközönségesebb konfliktustípus, az ami a legtöbb anyósvicc alapját adja. Ők a legjobbat akarják ám a gyereküknek és pont ezzel keserítik meg, rosszabb esetben el is marják a párkapcsolatot a gyerekük mellől.
Én a helyedben nem foglalkoznék az anyós pampogásával, csak kettőtökre koncentrálj. (Ne az anyósnak, hanem a fiának higgy!)
Apukám anyja is folyton ezt szajkózta, még a mai napig is, hogy nem ilyen feleséget képzelt el a fia mellé, nem elég jó neki stb. De mindig anyu háta mögött.
Neki nem számít a 29 együtt töltött év és a három unoka.
Vannak egyszerűen rosszindulatú emberek.
Mindenesetre elgondolkodtató...
Mondd neki, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel :)
(Vagy üljetek le hármasban és próbáljátok tisztázni a helyzetet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!