Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom befejezni a jogsima...

Nem akarom befejezni a jogsimat, de nem érdekli a családomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy kegyetlenül bunkó oktatóm volt, aki ha hibáztam üvöltözött velem meg mindennek elhordott. Emiatt folyamatosan féltem, hogy hibázni fogok és gyomorgyörccsel jártam vezetni. Viszont így, hogy rástresszeltem még többet hibáztam mint amúgy. Végül elköltöztem otthonról és nem törődtem a vezetéssel. Most viszont az egész család piszkál, hogy csináljam meg. Anyám, neki az élettársa, a párom, az ő anyja és neki az élettársa, a nagypapája, szóval kb mindenki, aki tud róla. 9 hónapja nem vezettem. Tegnap a párom annyit kért, hogy indítsam be az autót, mert hideg volt. Hát én kb kipattantam utána a kocsiból és reszkettem. És hiába mondom, hogy nem szeretném megcsinálni, mert elegem lett belőle egy életre, nem hallgatnak meg. Itt másik oktatóm lenne és folyamatosan mondják, hogy csak adjak neki egy esélyt. Nem akartam, de az anyós már lebeszélte és pénteken vár az oktató. Én pedig még a számát sem tudom, sem a nevét. Most mit csináljak? 22l

2022. febr. 7. 07:29
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
72%

Én egyszer hagytan félbe, akkor a férjemmel vezetgettem (itt szabad oktató nélkül gyakorolni)és egyszer bunkózott valamiért. Akkor elment a kedvem, bő fél év múlva ültem újra a volán mögé. Drágának megmondtam, hogy ha belém teszi az ideget megállok, ő kiszáll és gyalogolhat haza.

:D

Azóta van jogsim, sőt rájöttem, hogy imádom az autókat és autószerelő leszek :)

Szerintem egész jól vezetek, ha hagynak :D

2022. febr. 7. 20:40
 52/56 anonim ***** válasza:
65%

(mai naptól fogva autószerelő tanuló vagyok <3)

51es

2022. febr. 7. 20:41
 53/56 anonim ***** válasza:
25%
Csináld meg, akkor békén hagynak. Engem is addig bsztattak amíg meg nem szereztem a jogsit, azóta persze egy métert nem vezettem, de legalább mindenki r0hadtul elégedett, hogy van egy újabb kártyám. :D
2022. febr. 9. 12:49
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Végülis hogyan döntöttél?
2022. febr. 11. 18:37
 55/56 A kérdező kommentje:
Nem fogok elmenni. Megszereztem a páromtól az oktató számát, szóval elnézést kértem és elmondtam, hogy mi történt. Nem csinált belőle problémát. Megmondtam az anyósnak is, hogy ezzel a témát lezártam. Ki volt borulva, minden voltam megint csak tisztességes ember nem. Szerencse vagy sem, most talált mást amivel baszogathat. Most a gyerek téma van porondon, de legalább itt egyezik a párommal a véleményünk. Szóval álmodozhat az unokáról békésen a jogosítványom mellett.
2022. febr. 11. 19:02
 56/56 anonim ***** válasza:
87%
Jó,hogy végül a sarkadra álltál. Végülis a te életed és ne hagyd, hogy bele szóljanak.
2022. febr. 11. 20:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!