Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom befejezni a jogsima...

Nem akarom befejezni a jogsimat, de nem érdekli a családomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy kegyetlenül bunkó oktatóm volt, aki ha hibáztam üvöltözött velem meg mindennek elhordott. Emiatt folyamatosan féltem, hogy hibázni fogok és gyomorgyörccsel jártam vezetni. Viszont így, hogy rástresszeltem még többet hibáztam mint amúgy. Végül elköltöztem otthonról és nem törődtem a vezetéssel. Most viszont az egész család piszkál, hogy csináljam meg. Anyám, neki az élettársa, a párom, az ő anyja és neki az élettársa, a nagypapája, szóval kb mindenki, aki tud róla. 9 hónapja nem vezettem. Tegnap a párom annyit kért, hogy indítsam be az autót, mert hideg volt. Hát én kb kipattantam utána a kocsiból és reszkettem. És hiába mondom, hogy nem szeretném megcsinálni, mert elegem lett belőle egy életre, nem hallgatnak meg. Itt másik oktatóm lenne és folyamatosan mondják, hogy csak adjak neki egy esélyt. Nem akartam, de az anyós már lebeszélte és pénteken vár az oktató. Én pedig még a számát sem tudom, sem a nevét. Most mit csináljak? 22l

2022. febr. 7. 07:29
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
37%
Nem sikerült felnőnöd, az a gond, hogy gyerek maradtál, ehhez kellene szakember segítségét kérned, mert így nem lehet élni.
2022. febr. 7. 09:21
 22/56 anonim ***** válasza:
89%

Nyisd ki a szádat és mondd meg anyósodnak, hogy semmi köze az életedhez ne intézkedjen. És senki más sem.

De mivel te ezt úgy sem fogod meg tenni, így további ilyen szép életét ahol majd még a gyerekeid nevét is meg fogja mondani neked.

2022. febr. 7. 09:25
 23/56 anonim ***** válasza:
31%

Például ne hívd anyósnak a kanod anyját, mert nem az. Akkor lenne az, ha házasok lennétek, márpedig úgysem lesztek azok soha.

Amúgy pszichológus, mert nagyon fontos lenne, hogy megtanulj vezetni, és örülnöd kellene, hogy kifizetik helyetted, mert nem kevés pénz. Így viszont, hogy ennyire parázol, nem lehet. Azt az oktatót nem ártana kirúgatni a pcsába, mert ez nem normális.

2022. febr. 7. 09:27
 24/56 A kérdező kommentje:

El vagyok jegyezve, szóval ez nem jött be.

Annak nem tudok örülni ami rám van erőltetve. Mert nem nekem akartak jót, hanem hogy furikázzam őket. És nem feltételezés, mert mindig mondják, hogy ilyen esetben milyen jó lett volna, ha lenne jogsim és el tudtunk volna menni kocsival...

2022. febr. 7. 09:31
 25/56 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is egy nagyon paraszt oktatóm volt először. Nem is csak oktatóként volt az, hanem emberként is, olyan dolgokat csinált, hogy nehezen bírtam gyomorral, szóval inkább ott hagytam. Addigra már ugye túl voltam a KRESZ vizsgán és nekem még a régi rendszerben külön rutinvizsga is volt, az is megvolt már, elsősegély is, úgyhogy úgy voltam vele, hogy már nincs sok hátra, és bepróbálkoztam másik oktatóval. Ő sokkal jobb fej volt, mint az első, be is tudtam fejezni az egészet, miután váltottam. Viszont azóta gyakorlatilag semennyit nem vezettem. Nincs kocsink, mert nagyon drága lenne fenntartani, és amilyen keveset használnánk, nem érné meg. Ahol én élek, ott hétköznapokra sokkal jobb a tömegközlekedés. Néha nem is értem azokat, akik inkább ott ülnek fél napig a kocsijukban a dugóban, amikor tömegközlekedéssel sokkal hamarabb odaérhetnének, ahová mennek. Azokat meg pláne nem értem, akik szerint nem lehet meglenni jogsi nélkül. Simán meg lehet. Én pont hogy azt tapasztaltam, hogy a mai világban már egyre inkább a környezetbarátabb közlekedési módok kerülnek előtérbe, bicikli, tömegközlekedés stb. ami nem is baj, mert így is elég szar helyzetben van a világunk környezetszennyezés szempontjából. Ennek ellenére ha lejár a jogsim, meg fogom újíttatni, mert ki tudja, mikor jöhet jól, de 5 éve megvan, és azóta egyáltalán nem érzem úgy, hogy bármit veszítettem volna vele, ha nem csinálom végig az autós sulit.
2022. febr. 7. 09:34
 26/56 anonim ***** válasza:
89%
Ezzel kellett volna kezdened. Ugyanezért nem csináltattam jogsit, mert a rokon, akinél laktunk szívességből, sofőrt akart csinálni belőlem magának. Neki nincs meg a 8 általánosa, nem is tudott volna megtanulni vezetni, de rászorultak a szüleim anyagilag. Ő a munkahelyemről is elvárta volna, hogy kijöjjek munkaidőben őt szállítgatni.
2022. febr. 7. 09:35
 27/56 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem pszichés defekt az, ha ódzkodik valaki egy többtonnás nagy sebességű gép kezelésétől.
2022. febr. 7. 09:49
 28/56 anonim ***** válasza:
30%

Elmegy szepen az orara es lehet meg fogsz lepodni mert nem biztos hogy bunko oktatod lesz

Ki tudja meg az is lehet hogy megkoszonod vegul anyosnak

Ha nem jon be az ora akkor tobbet nem fogsz menni,ennyi

Ha eroltetik tovabbra is akkor pedig mondod hogy majd folytatod de most nem alkalmas

2022. febr. 7. 10:04
 29/56 anonim ***** válasza:
90%
Ws nem mered megmondani, hogy vagy lemondja vagy beég, mert nem mész el? Inkább fizessenek be terápiára előbb
2022. febr. 7. 10:10
 30/56 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki. Nem is egyszer. Azt is, hogy mivel én nem akarok menni, az ő kidobott pénze lesz. Veszekedésen kívül nem érek el vele semmit
2022. febr. 7. 10:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!