Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy korrekt?...

Szerintetek hogy korrekt? Ahogy reális is lehet a dolog.

Figyelt kérdés
Van egy régi jóbarátom (fiú, én lány vagyok), mindketten házasok vagyunk. Azt beszéltük, hogy jó lenne csapnunk egy "görbe" estét, ami nem félrelépésből állna, csupán annyiból, hogy egy zenés-táncos helyen szórakoznánk ketten és kicsit ellazlnánk, felelevenítve a "fiatalságunkat". Huszonévesek vagyunk mindketten. Szerintetek elítélendő az ilyesmi? Vagy lehet ezt egyenesen elintézni, hogy elmondjuk a párunknak? Vagy acsak hazugsággal lehet?
2010. szept. 10. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Van pár gyerek a válaszolók közt, mi?

A házasságok ott mennek gallyra, hogy nem engedik egymást külön progikra, vagy megy utána a szimatolás. Ez a 2 házasság akkor ér valamit, ha bizalom is van benne. Ha azt hiszi egy házastárs, hogy ha ellentétes neművel szórakozol, akkor félre is kefélsz, akkor nem sok értelme van.

Tuti becsavarodnék külön programok nélkül. És igenis, hímekkel is szoktam teázni, salsázni, de még pizzázni is. Mert régi-régi barátaim. És ha elvágnak tőlük, már nem vagyok ugyanaz. Persze ez visszafelé is működik.

Bár nálunk úgy megy, hogy "figyu, XY elhívott ide meg oda péntek estére. Van vmi dolgunk, vagy mehetek?" Oké.

Ált. ugyanarra szervezünk mindketten, hogy ne dekkoljunk otthon egyedül.

2010. szept. 10. 18:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes....

Szerintem klegyetek őszinték. Ha hazudtok, sokkal nagyobb lesz a balhé otthon.

2010. szept. 10. 20:42
 13/13 A kérdező kommentje:

Már voltunk bulizni és alkoholt is fogyasztottunk még évekkel korábban többször és nem keféltünk. Nem tudom.. miért tövényszerű ez? Nem a sárga földig innánk le magunkat.

A párjaink totál különbözők, ráadásul nagy is köztük a korkülönbség, nem igazán tudnak miről beszélgetni, már próbáltuk.

2010. szept. 11. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!