Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy korrekt?...

Szerintetek hogy korrekt? Ahogy reális is lehet a dolog.

Figyelt kérdés
Van egy régi jóbarátom (fiú, én lány vagyok), mindketten házasok vagyunk. Azt beszéltük, hogy jó lenne csapnunk egy "görbe" estét, ami nem félrelépésből állna, csupán annyiból, hogy egy zenés-táncos helyen szórakoznánk ketten és kicsit ellazlnánk, felelevenítve a "fiatalságunkat". Huszonévesek vagyunk mindketten. Szerintetek elítélendő az ilyesmi? Vagy lehet ezt egyenesen elintézni, hogy elmondjuk a párunknak? Vagy acsak hazugsággal lehet?
2010. szept. 10. 16:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hazugsaggal semmikepp! Gyanut is foghat a parotok, hogy miert kellett ezt eltitkolni, ha veletlen kitudodik, mert ha tenyleg ilyen artatlan dologrol van szo, akkor azon nincs mit titkolni. Kivulallo azt gondolna, hogyha hazudsz, ott mar van valami, szoval ne hazudj. Legyetek oszintek a parotokhoz es szerintem bele mennek, ha normalis emberek. Attol, hogy te lany vagy, o meg fiu, meg lehettek baratok.
2010. szept. 10. 16:27
 2/13 A kérdező kommentje:
Igazad van, ha kiderül, akkor sokkal rosszabbra gondolnak majd, mint amiről valójában szó van. De be lehet ezt adagolni a párunknak valahogy? Hogy egy ellenkező nemű baráttal mennénk bulizni kettesben? Párjaink amúgy úgy-ahogy ismerik a másik felet.
2010. szept. 10. 16:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát ha nem vonzódsz hozzá, akkor nem lehet baj.
2010. szept. 10. 16:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Mondd el nyugodtan
2010. szept. 10. 16:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Attól nem félek, hogy "úgy" baj lesz. 7 éve ismerjük egymást és sose volt :)
2010. szept. 10. 16:30
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Majd akkor most lesz.
2010. szept. 10. 16:33
 7/13 anonim ***** válasza:
"Nem vonzódom hozzá, nem érdekel, csak barát" + alkohol = szex
2010. szept. 10. 16:58
 8/13 anonim válasza:

hát nem tudom..ezek a sztorik szoktak sántítani itt-ott...

én mindig elengedem a páromat ha a barátaival szeretne lenni..még akkoris ha olyan jólenne egy hosszú nap után összebújni, de őt elhívják erre-arra...de ha megtudnám, hogy kettesben lenne, egy csajjal mindkettőt szerintem ott helyben """""""....nem vagyunk igaz házasok, de a gyűrű se hozza magával a feltétlen hülyének nézés lehetőségét... 18/L

2010. szept. 10. 17:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha négyesben mennétek, és a párjaitok meg közben beszélgetnek? Akkor tuti nincs sértődés. :)
2010. szept. 10. 17:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Halva született ötlet.Próbáljatok meg felnőttként viselkedni.A házaspárok bemutatkozhatnak egymásnak,és elmehetnek eggyütt szórakozni.Ebben az esetben le kell mondanotok a fiatalság felelevenítéséről,de az már amúgy is a múlt,és senki és semmi nem hozhatja vissza.

Nincs hazugság,se aggódás,nyílt lapokkal játszotok.És ez nem csak egy alkalomra szólhat,akár egy hosszú barátság kezdete is lehet.

2010. szept. 10. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!