Melyik nevet válasszuk?
Nem akarom becézni!
Nekem Boglárka a nevem, és nem Bogi vagyok, hanem Boglárka!
Nem szeretném ha becézgetnék, anyumat már most le kell állÍtanom a hülye becézgetései miatt...
Azért tettem Hajnalka Abigélt, mert hirtelen azt hittem Így lenne, de Abigél Hajnalka lenne :)
Szóval az Abigél mindenképp marad, csak a második névben nem egyeztünk még meg.
Második név szerintem kell... Már csak azért is, mert pl a világon van több Szabó Renáta, de kicsi a valószinűsége, hogy találunk két Szabó Renáta Gréta-t... Ez csak egy példa... Szóval szerintem ezért van szükség két keresztnévre... Meg nah... szülők se keveredjenek vitába :)
Amúgy csak véleményekre vagyok kÍváncsi, nem fogok statisztikát végezni és ezek alapján dönteni.
Köszönöm a válaszokat! :)
Szerintem ez hülyeség, hogy gyűlölni fogja mindig leÍrni... Ne legyünk már ennyire kényelmesek, gyerünk már :)
Nekem is két nevem van, sose okozott gondot leÍrni vagy kimondani :)
Nekem az Abigél a Hajnalka és az Iringó sem tetszik.
A ti döntésetek.
Miféle név ez az Abigél? Alig él? Kimondani is nehéz.
Szörnyű, ne csessz már ki a gyerekeddel!!!!!!!!!!!
Kedves hozzászóló! Dobálózol a kommersz meg parasztos jelzőkkel de tulajdonneveket kis betűvel írsz le?
Ne is haragudj, de ezzel úgy leminősítetted saját magad, hogy konkrétan a mondandódat nem is volt kedvem végigolvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!