Ujra kislányt várunk, szerintetek melyik nevet válasszuk?
Figyelt kérdés
mi legyen magyar szofia, norina, zora, nikol, vanessza, noa, nikolett :(( nikolett nem tetszik annyira), szintia. az első kislányunk zsüliett ezért hasonlóan különleges nevet szeretnénk.2010. okt. 14. 14:15
1/21 anonim válasza:
Szia! Nekem ezek közül amiket felsoroltál a Magyar Zora vagy Magyar Norina, a többi szóba sem jöhetne :) Gratulálok a babához :)
18 hónapos kislány anyukája
2/21 anonim válasza:
Azért nem tetszik a Nikolett, mert ez az egyetlen név, ami normális?
3/21 A kérdező kommentje:
nemtudom mindenkinek más a normális.
2010. okt. 14. 14:20
4/21 anonim válasza:
Lehet hogy neked a Nikolett normális név, de pl. nekem sem az.
5/21 anonim válasza:
Vanessza! Nekem nagyon tetszik!
A Lányomat is igy hívják!:)
6/21 anonim válasza:
nekem is a Nikolett tetszik a legjobban ezek közül! :)(őt becézheted Nikolnak)
Különleges név még a Zselyke is! Az nem tetszik nektek? Vagy esetleg a Jázmin?
7/21 anonim válasza:
Nikolett, jól hangzik nekem, hogy Magyar Nikolett
8/21 A kérdező kommentje:
az a baj a nikolettel hogy egy ismerősömet akit nem kedvelek igy hivják és folyton ő jut eszembe.
2010. okt. 14. 14:28
9/21 anonim válasza:
Engem is Nikolettnek hivnak :)
De amúgy szerintem szép a Szófia és a Norina
10/21 anonim válasza:
Engem is Nikolettnek hívnak. Jobban mondva senki nem hív így. Édesapám és a Nővérem találták ki, hogy ez legyen a nevem, de senki másnak nem tetszett a családban. A nagypapám kitalálta, hogy hívjanak inkább Lettinek, így ez a név ragadt rám. Sajnos a Nikolettre abszolút nem hallgatok, de minden hivatalos iratra ezt kell írnom. Nekem a Szófia tetszik a leírtak közül a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!