Szerintetek melyik nevet válasszuk?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves kislányunk, őt Zórának hívják. Most jön az öcsi. Hegedüs a vezetéknév és én azt szeretném, ha Csege lenne a férjem meg azt hogy Ákos. Két nevet nem akarunk adni. Zóra is egy régi magyar név, meg a Csege is. 24 km2011. aug. 4. 14:31
3/17 anonim válasza:
Nekem tetszik a Csege. Szeretem a ritka neveket.
4/17 anonim válasza:
nehéz. Nekem speciel egyik sem tetszik. De inkább az Ákos. A Csegét Csengének érthetik még. Viszont az meg jobban megy a vezetéknévhez. Esetleg egy harmadik név?
6/17 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos. Örülök, hogy már legalább idáig eljutottunk. Mert nekünk valamiért nagyon nehéz fiú nevet választani. A kislányunknál is szülés előtt 2 nappal választottunk fiú nevet, de azt is úgy hogy, akkor legyen az.
A kislány nevünk megint megvolt fél óra alatt. Hella lenne.
2011. aug. 4. 14:46
8/17 anonim válasza:
nekem is az Ákos jön be - a Csegét könnyen Csengének értik és azt hiszik, hogy lány
9/17 anonim válasza:
szerintem szerencsések vagytok vezetéknév ügyileg sok szép név illik hozzá.. Hegedűs Levente, Áron, Ármin, Csongor...
(ha megengedsz egy javítást, a Zóra nem egy régi magyar név.. [link] , hanem szláv eredetű, ugyanis a zora(zorá)a szláv nyelvekben a hajnal)
10/17 anonim válasza:
utolsó vagyok: ha mindenképpen a két fiú név között vacilláltok, szerintem is Ákos, mert a Csege tényleg könnyen Csengének érthető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!