Akik közös szobában laknak, hogy viselik el egymást?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 21:25
1/26 anonim válasza:
Hát ha olyannal alszom,akit szeretek,akkor elég könnyen... :)
2/26 anonim válasza:
Én évekig tesómmal később apámmal laktam egy szobában. Iszonyat sok veszekedés volt, inkább nem voltam itthon. Most hogy külön vagyok sokkal jobb minden:) Lassan meg itt az idő hogy szivemhez költözzek:)
3/26 anonim válasza:
Attól függ. Tesóval és szülőkkel nem aludnék (ha lenne tesóm és szerencsére a szüleimtől is külön voltam). De a párom nélkül nem tudnék éjjel meglenni egy szobában egyedül.
4/26 A kérdező kommentje:
Oké, akkor máshogy teszem fel. Az aki testvérével vagy testvéreivel osztozik, az hogy bírja ki?
2010. szept. 8. 21:36
5/26 anonim válasza:
Minden pénzt megadtam volna,ha lett volna tesóm.Bármit megosztottam volna vele.Én ebből a szögből látom a kérdést.Nem egy neműek vagytok?Nagy a korkülönbség?
6/26 anonim válasza:
Nekem az öcsémmel kell egy szobában aludnom. K.urvára utálom, nagyon szar, hogy nincs egy normális része a háznak, ahol csak én lehetek, stb., soha nem volt saját szobám, utálom :'(
17/F
7/26 anonim válasza:
Könnyen, megbeszéljük, kinek meddig terjed a területe. Ha a bátyus otthagyja a szennyesét a fotelen, az asztalra teszem. Nincs vita, csak kicsit trehány.
8/26 anonim válasza:
néha nehéz, ha nincs jo kedvem vagy sirhatnékom van vagy össze veszünk, akkor sajnos, itt ül mellettem, pedig jobb lenne, ha akkor kicsit egyedül lehetnék
9/26 anonim válasza:
Jaa, velem is van így sokszor, ha rossz kedvem van, aztán itt van a szobában :S
21:41
10/26 anonim válasza:
nehezen. borzasztó, hogy nincs hova mennem, amikor egyedül akarok lenni..meg amikor összeveszünk és utána egy helyiségben kell lennünk :S nagyon utálom, hogy nincsen külön szobám
17L és öcsém 14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!