1,5 év korkülönbségű testvérek napirendje hogy van nálatok? Alvásnál nem zavarják egymást, ha egy szobában vannak?
Attól függ, hogy sikerül összeszokniuk.
Én 4 hósan tettem át a kicsit a nagy szobájába, és azóta ahhoz szoktatom-hála égnek sikeresen, hogy délben együtt aludjanak.
Leteszem mindkettőt és alszanak.
Este a kicsi meg előbb aludni, utána a nagyot fürdetem, és leteszsem, alszanak éjjel.
Amúgy a napirend, hogy a nagy kel 6 körül , átjön és 8ig szuszizunk az ágyamban, vagy tévéznés. 8körül kel a kicsi, felöltöztetem őket, majd a kicsi eszik. Átmegyünk boltba, reggelizünk, majd séta-a kicsi közben alszik. Itthon eszik a kicsi 11 körül, délben a nagy, majd együtt alvás 3-ig. Felkelnek, kicsi eszik, nagy uzsizik, majd udvar, játék. A kicsi 6 -kor ezsik, a nagy 7-kor, majd fél 8-kor a kicsi fürdik, eszik, alszik, majd a nagy fürdik, alszik.
Reggel a nagy kel előbb, a kicsi tovább alszik.
Nem zavarják egymást.
A nagy 26, a kicsi 5 hós. Ű(21 hós különbség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!