Most én vagyok a hülye? Vagy igazam van?
És mi köze annak ahhoz,hogy leutazol a szüleihez?Hozzá mész,nem a szülőkhöz,nem muszáj náluk dekkolni,rengeteg lehetőség van még,amerre el tudtok menni,és együtt jólérezni magatokat. Aztán te haza,ő vasárnap hozzád.
Szerintem kicsit túlliheged a dolgot,minden párral előfordul,hogy pár napig nem tudnak találkozni.Esetleg alig akar összejönni.
Én a helyedben arra törekednék,hogy megoldjuk a dolgot,akkor én megyek,nem pedig nyafognék,hogy de bunkó a pasim...
Megnyugtatlak, hülye vagy és önző.
Te semmit nem teszel azért, hogy találkozzatok, te állsz elő kifogásokkal, a fiúdnak meg sűrű a hétvégéje (és nem úgy sűrű, hogy a gép előtt ül, meg a haverokkal piál).
Én biztos nem várnám el hogy oda-vissza utazgasson. Akármennyire is szeretnék vele lenni, elfogadnám, hogy csak egy napig vagyunk együtt, és tiszteletben tartanám a saját dolgait.
De amúgy szerintem mindkettőtök indokai elég gázak és nem 2 szerelmes embert hallok ki belőlük..
23L
na szerintem ezért nem működnek a távkapcsolatok...
és fogadd el, hogy külön élete van, van hobbija, ami fontos neki, inkább támogasd ebben. És minél jobban tapadsz rá , ő annál inkább menekül majd. Inkább mutasd meg neki, hogy nélküle is le tudod foglalni magad, járj el sporolni, bulizni, fodrászhoz bármi, csinálj magadnak programot szombatra...
A másik meg, hogy úgy kéne szeretned a srácot ahogy van! A hobbijával és a családjával együtt, tehát valahogy az elfogadható szintre kéne hozni a kapcsolatot a szülőkkel. Szerintem is önző vagy, és mint írtam nem fogadod el őt, úgy ahogy van!Szerintem te nem őt szereted, hanem egy általad kitalált eszményképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!