Most én vagyok a hülye? Vagy igazam van?
11/23 A kérdező kommentje:
Figyelj, én mennék hozzá. De nem vagyok kíváncsi a szüleire, meg h mégjobban megutáljanak mert, h akkor is náluk vagyok mikor ő nincs otthon. És írtam, h szombaton meccse lesz és későn érne haza én meg sokkal előbb náluk lennék a buszközlekedés miatt akkor az lenne az anyjáék baja..
Szerintem szombaton meccs után pihenni akar(irtam már hogy miért nem te mész).Az én párom is focizik és sokszor mi sem találkozunk utána pedig a szomszéd faluban lakik ,de megértem hogy fáradt és nem akar még buszozni meg ilyesmi.Ne várd el tőle hogy focizik másfél órát (gondolom nem feltétlen van hazai pályán a meccs) buszozik a meccsre oda és vissza utána még másfél órát hozzád is.Ne haragudj nem akarok bunkó lenni de ez az igazság.
2010. szept. 7. 22:35
13/23 A kérdező kommentje:
Lejönne hozzám pénteken iskola után.. Szombaton hazamenne a 10 órási busszal és vasárnap jönne vissza kb 12-13 körül.. Nehogy már azalatt az idő alatt ne tudjon pihenni.. Most is bemásoltam neki mit irtak egyesek és előtte nem is irt meg ilyeneket h jólvan te mindent tudsz meg h ezt már leirtad párszor de semmi értelmes,reagálni nemtud az ilyenekre.. aztán annyival köszönt el h szia a szeretlek lemaradt irtam neki h ha nem érzed igy nem is kell irni igazad van.. aztán irta h "hallod te nemtudod kikapcsolni magad" aztán lelépett...
14/23 A kérdező kommentje:
Komolyan csak én érzem így, h ekkora gyökér pasim van?
Nem tudsz velük elmenni meccsre én ezt is csinltam egy darabig de aztán letettem róla.És szerintem azért viselkedik igy mert nem hagyod evvel békén.Egy hétvégét kibirsz hogy nem látod csak vasárnap.(Én is éltem távkapcsolatban is többször is.
2010. szept. 7. 22:41
Kitaláltam. Pénteken délután menj hozzá te, szombaton ő elmegy focizni, te meg haza, vasárnap meg ő megy hozzád. Na?
Tudom, nem vagy kíváncsi a szüleire, de hát egy szerelmes embernek az ilyesmi nem akadály, nem? :)
2010. szept. 7. 22:42
17/23 A kérdező kommentje:
Igazad van, lehet ez lesz. :) De nem tudom miért ilyen komolyan mintha nem is szeretne.. Hiába irja mondani ritkán mondja amiket csinál meg nem az jön le, h szeret.. :( Pedig én nagyon szeretem és ha tehetném mindig vele lennék.. Már megint itt sirok :( Nem hiszem, h ezt érdemlem...
Szerintem nagyon gyorsan fejezd be a nyafogást és a duzzogást,mert ez az egyik legtutibb receptje annak,hogy mivel lehet egy pasit elüldözni.
Az egyik kommentelő jó ötletet adott.Utazz el te pénteken,szerintem nézd meg a meccset is,hogy pár órával tovább láthasd,aztán futás haza,ő pedig jön vasárnap.
Igazából nem teljesen értelek.Ha az ember szeret valakit,akkor kímélni szeretné és nem még problémákat,programokat a nyakába akaszt.
Ha te csak akkor érzed,hogy szeretve vagy,ha a másik hulla fáradtan átutazgatja az országot,akkor elég felszínes vagy.
2010. szept. 7. 23:25
Nem furcsa hogy mindennel bajod van csak? Gondolom a szülei sem ok nélkül nem kedvelnek. Egy szerelmes embernek fontos a másik ember és az amit ő szeret csinálni. Egy szerelmes ember megérti hogy a másiknak fontos egy meccs vagy akármi, és neki olyankor edzeni, pihenni, készülni kell és támogatásra szorul. Azért mert szerelmes az ember még nem kell állandóan hülyét csnálnia magából és futni a lány után mint egy kiskutya. Gondolom tudtad mit vállalsz, fiú lett volna közelebb is ha bajod van a távolsággal. Az pedig nem te határozod meg kinek mi a sok. Neked lehet kevés amit találkoztok, de neki meg lehet sok. Mindenkinek más az igénye. Elég undok, hisztis személy lehetsz, szerintem ezen sürgősen változtass mert hamar el fogod üldözni.
És ha meg mindenre van válaszod és nem érdekel a vélemény akkor nem kell kérdést kiírni.
2010. szept. 8. 00:06
Szerintem is néha Te is buszozhatsz hozzá, vagy nézd meg a meccsét, hogy érezze ő is fontos neked. Valószínű, hogy így van, de tudja ezt? Ha meg régebb óta bunkó és flegma veled, jobb ha résen vagy, mert lehet,hogy valaki megtetszett neki.Természetesen ne vond kérdőre, próbálj meg számára a lehető legvonzóbb formádban mutatkozni.
2010. szept. 8. 08:37
Kapcsolódó kérdések: