Hogy vegyem rá anyukám, hogy mozduljunk ki végre valahova?
Figyelt kérdés
Hívtak ottalvós vendégségbe, tök jó lenne, de neki nincs kedve. Amúgy is ilyen fajta de azért korábban még olykor mentünk. Most már csak itthon ülünk. Az én barátaim messze laknak, velük nem tudok kikapcsolódni.2022. jan. 2. 09:22
11/18 anonim válasza:
Nem feltétlenül az anyjával akar menni, de ide - úgy tűnik -, csak az anyjával tudna menni. De az anya nem akar menni.
12/18 anonim válasza:
10 vagyok. Még azt is fontos lenne tudni, milyen reakciókat kaptál ezekre a próbálkozásokra. Ezek alapján jobb tanácsokkal tudnánk szolgálni szerintem.
13/18 anonim válasza:
Keress saját barátokat ott, ahol laktok.
14/18 anonim válasza:
Meg akarod kettyinteni anyu barátnőjét, azért akarsz annyira vele menni?
15/18 anonim válasza:
Menj egyedül, ha meg nem jo így akkor ne menj, enyni.
16/18 anonim válasza:
Keressél a saját korosztályodból haverokat, és szervezzél kirándulást, ottalvós utazást velük.
17/18 anonim válasza:
Én mondjuk hlyét kapok az ilyen ottalvós buliktól :D
18/18 anonim válasza:
21 évesen miért akarsz anyád barátnőjével bulizni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!