Hogy lehet ezt túl élni?? Édesapám meghalt, nem tudom elviselni, mindig kifakadok, sírok, egész család ingerült.Sokszor úgy érzem bárcsak én haltam volna meg.
Figyelt kérdés
Közeleg a karácsony, már nem lesz olyan mint a többi. Rákbeteg volt, de nem az vitte el.Kb.2 perc alatt halt meg.2021. dec. 12. 21:29
11/15 anonim válasza:
Tényleg könnyebb lesz idővel. Nekem 15 éves koromban halt meg apukám (hirtelen szív leállás, álmában, 45 évesen 😔), teljesen váratlanul. Nyilván nagyon megviselt minket, ma is fáj, mindig is fájni, de már “megtanultunk nélküle élni” és nem sírom el magam, ha szóba kerül.
12/15 anonim válasza:
Részvétem. Nekem a napokban volt fél éve, hogy elvesztettem édesapámat. Kitartás, idővel enyhülni fog.
13/15 anonim válasza:
Részvétem... Próbáld meg valakivel kibeszélni az érzéseidet, nyugodtan add át magadat a gyásznak, sírásnak. Nem szabad az érzéseket elfolytani, ezt sose érezd kényszernek. És adj időt magadnak.
Sok erőt kívánok!
14/15 anonim válasza:
Én az elején egyszer kisírtam magam és utána vége volt. Volt egy autóbaleset és valahogy visszakapcsolt a nagyon érzelmes oldalam. Azóta, ha komolyabban belegondolok elfog a sírás.
Viszont az idő segít, nagyon sokat.
Nehéz tudom, de csinálj valamit, amit szeretsz. Fejleszd magad sokat, hidd el apukád büszke lesz rád, hogy Te ennyire erős vagy.
Illetve én úgy gondoltam a halálára, hogy neki így jobb. Nem kell többet szenvednie, és végre békében lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!