Hogy lehet ezt túl élni?? Édesapám meghalt, nem tudom elviselni, mindig kifakadok, sírok, egész család ingerült.Sokszor úgy érzem bárcsak én haltam volna meg.
Figyelt kérdés
Közeleg a karácsony, már nem lesz olyan mint a többi. Rákbeteg volt, de nem az vitte el.Kb.2 perc alatt halt meg.2021. dec. 12. 21:29
2/15 A kérdező kommentje:
2 hónapja.
2021. dec. 12. 21:34
3/15 anonim válasza:
Tudom, közhely, de tényleg igaz, hogy az idő segít rajta. Normális, hogy most gyászolsz és szörnyű, de idővel enyhülni fog a fájdalom és újra fogod tudni normálisan élni az életed. Attól még időnként lehet nagyon fog hiányozni, főleg az ünnepekkor, de sokkal jobb lesz, mint most.
4/15 anonim válasza:
Ha nem abba halt meg (rák), akkor mi volt az ami mi 2perc alatt elvitte? Még ha tényeken ez nem is változtat! Sok erőt, elfogadáshoz!
5/15 A kérdező kommentje:
Elpattant egy ér neki, elverzett.
2021. dec. 12. 21:41
6/15 anonim válasza:
2 hónapja az nagyon korai... Itt tényleg csak az idő segít.
7/15 anonim válasza:
Részvétem!
Nem tudom milyen rákja volt, és tudom ez nem vígasztal, de gondoljatok arra, hogy így legalább nem szenvedett annyit.
Anyukám rákban halt meg. Ezt senkinek nem kívánom! Borzalom volt. 9 hónap alatt vitte el. Ennek már 11 éve.
Azóta mindig azt mondom, hogy a hirtelen halál a hozzátartozókat nyilván nagyon megviselni, de a hosszú, kínszenvedéses halált a beteg és a hozzátartozók is. Azt látni, hogy egy életerős, boldog ember napról napra épül le, tudod mi lesz a vége és csak várod, közben próbálod megélni a vele töltött utolsó napokat, segíteni nem tudsz, ő iszonyatosan szenved a fájdalmaitól és a végén csak elszáll belőle az élet.
Kitartás! Mindig hiányozni fog, de idővel megtanultok ezzel együtt élni!
8/15 anonim válasza:
Ez sajnos egy ideig még ilyen lesz. Az "elsők" nagyon nehezek. Első karácsony, névnap, születésnap stb. nélküle. Aztán lassan (nem helyes kifejezés, tudom) hozzászokik az ember és továbblép. Tapasztalat.
9/15 anonim válasza:
Egyik ismerős apja most halt meg november elején, napra pontosan egy hónap múlva december elején az anyja, az ő temetése dec.23.án lesz. Nekik is közeleg a karácsony
10/15 anonim válasza:
Talán az nyugtathat, hogy "kb 2 perc alatt halt meg". Szinte semennyit nem szenvedett, legalább nem a rákba kellett belehalnia, ami iszonyat hosszan szenvedteti az embereket, és elvette volna minden büszkeségét, életerejét, emberi mivoltát. A mai egészségügy pedig semmire nem jó, senkinek nem kívánom, hogy ebben az időben járjon kórházba. Gondolj erre, hogy ez csak neked és a családnak fáj, neki nem. Mást igazán nem tehetsz, most még csak a fájdalom és gyász van, de hamarosan már a szép közös emlékek fognak eszedbe jutni, hogy mennyire szeretted, és így tovább. Hagyj időt magadnak, évtizedekig volt melletted, két hónap az nagyon kevés ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!