Vesztél össze családtagoddal az oltás miatt?
Igen, összevesztünk rajta a testvéremmel.
Én beoltottam magam az elsők között, ő meg apa nélkül hagyott két 6 év alatti gyermeket 1,5 hónapja.
Igen.
Alapból azon a véleményen vagyok, hogy amíg nekem nem ártanak vele, mindenki élje a saját életét, csinálja a maga hülyeségét.
Nagyszüleim és nagybátyám nagy oltásellenesek, "MiNeK HoRDaNi A mASzKoT" vita megy minden alkalommal a biztonsági őrrel, ha boltba mennek. Ő dolguk, nem nekem fog fájni. De mikor elkezdték az oltás előtt olyanokkal tömni a fejemet, hogy én majd az oltástól leszek beteg, meg hogy chipet raknak belém és azzal fognak megfigyelni, akkor azért elszakadt a cérna. Én tiszteletben tartom az ő döntésüket, nem tudom, hogy akkor náluk miért ez az egyetlen téma, ha meglátnak.
Nem. Nálunk össze-vissza van, vannak oltottak, oltatlanok -mindenki tudja is a másikról- de egyik; oldal sem győzködik a másikat, mindenki azt csinál amit akar. Az oltás kérdés annyiban merült ki, hogy:
- Te oltva vagy?
- Igen/Nem.
Azóta nem téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!