Vesztél össze családtagoddal az oltás miatt?
Igen, mert azt akarják hogy latogassam őket minden nap, de ők krónikus betegek, és nem akarnak oltakozni (lenne rá lehetőség).
Korábban vírus tagadók voltak, most pedig betegesen félnek tőle, de az oltást meg mindig elutasítják.
Persze továbbra is elvárnak hogy latogassam őket minden nap.
Agyrém.
25
Rosszul fogalmazta, látom kaptam a lepontozást....részben jogosan.
Mamámnál enyhébb magas vérnyomás, és 1 éve vakbél műtét, tatám rákos volt 10 éve.
Ezek szerintük krónikus betegségek, amúgy kaphatnának oltást.
Látogatom őket minden nap.
Én nem pontozok senkit.
Hány évesek? Ha őket nem zavarja, látogasd őket, odafigyelve. Amúgy meg nem tudod, miért nem oltatják magukat. Nekem van rokonom, aki szintén daganatos volt, és sűrűn járunk kontrollra. (2 havonta) Ő be van oltva, és szerencsére nem vett észre semmit. De aki ugyan ilyen beteg volt, többeknek is kiújult. A dokija szerint persze nem ettől. De én 3 embert is tudok, aki az oltás utáni napokban vette észre. Ez nem puszta véletlen, amit más doki is elismert. (Egy különleges, nyiroktendszert érintő daganat fajta.) Most ha neked azt mondják, 80 évesen, hogy 60 százalék esélyed van, hogy elkapod. 5 százalék, hogy belehalsz. De pár nap alatt. Vagy ott a lehetőség, hogy hónapokig kemóra kell járj, hánysz, nagyon rosszul vagy, és ha kiújult, nagy valószínűséggel már újra nem gyógyítható, főleg ebben a korban, tehát több hónapig, vagy akár évig tartó szenvedés után felemészt a rák. Mit választanál? Én már úgy volnék vele, ha menni kell, menjünk gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!