Vesztél össze családtagoddal az oltás miatt?
Igen, anyukám nagyon druván oltás ellenes, de majdnem korházba kerültem amikor kovidos voltam, így számomra egyértelmű volt az oltás megszerzése.
Nem mondtam el neki, hogy beoltottak, de amikor megjött az oltási igazolványom megtudta.
Konkrét összeveszés nem volt. Nagyanyám lázadott egy kicsit, hogy ő annyi rosszat hall erről és lát rengeteg kritizáló posztot a facebookon (igen, 70+-os és van facebookja, nagyjából még tudja is használni). Az algoritmusa tényleg ki van hegyezve teljesen oltástagadóra.
Néha-néha kikérte apám véleményét erről, de kb. leszarta. Konkrétan azzal se lehetett meggyőzni, hogy bátyám és férjem orvos, nyilván elsőkként kapták meg az oltást és ajánlják. Pedig a covid előtt minden szavát itta az unokájának.
Aztán végül beadatta az oltást azzal a mottóval, hogy hátha ettől meghal, ugyanis nagyapám halála óta csak azért nem lett öngyilkos, mert a vallása tiltja - de ettől függetlenül erős halálvágya van.
Természetesen nem halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!