"Nem hinném, hogy bármilyen súlyos a "vétek, azt ordítással kellene megoldani" megoldani nem is, de az a hülye szülő is ember, és a sokadik fa.szság után már nincs türelme. De ezután a megjegyzésed után nem vagyok benne biztos hogy olyan apróság az az apróság mint ahogy a kérdésedben be akartad állítani.
2021. nov. 22. 17:22
12/35 anonim válasza:
Agresszív állat mint én lettem.
2021. nov. 22. 17:43
13/35 A kérdező kommentje:
Hangsúlyozom, én nem követtem el semmit,és nem is vagyok gyerek már. A kérdésem csak egy banális kérdés, ami sok gyereket érint a mindennapokban.
2021. nov. 22. 18:07
14/35 anonim válasza:
Vagy utálni fogja a szüleit.
2021. nov. 22. 18:12
15/35 anonim válasza:
Valószínűleg lelkileg sérült, bátortalan, önbizalomhiányos, félénk, visszahúzódó, bizalmatlan... lesz.
Nem lesz önálló gondolta, mert azt gondolja, úgyis letorkollják. Sajnálom őt.
2021. nov. 22. 18:15
16/35 anonim válasza:
Önálló gondolata mindenkinek van, max. nem osztja meg másokkal.
2021. nov. 22. 18:19
17/35 anonim válasza:
nem, nem érint sok gyereket. Szóval a kérdésed célja az volt, hogy szidasd a fiktív szemét szülőt.. Tudom, ezen az oldalon szokás "elméleti" kérdéseket feltenni, meg olyan jókat lehet fröcsögni alatta az ideggyenge, agresszív hülyéknek...
2021. nov. 22. 18:21
18/35 anonim válasza:
Olyan, mint én. :D Szociálfóbiás, depressziós, idegbeteg, önbizalomhiányos, aki hol étkezési zavarral, hol alkoholproblémákkal küzd és próbálja összekaparni magát, de olyan erős az önbizalomhiány, hogy ez nagyon nehéz.
Vagy B lehetőség, hogy meg sem próbálja összekaparni magát, csak hagyja magát lecsúszni a leejtőn bele az alkoholba meg a drogokba.
2021. nov. 22. 18:40
19/35 anonim válasza:
Anyám ilyen idegbeteg szutyok, amit magamon tapasztalok:
- önbecsülés/önbizalom hiány
- hiába kaptam meg mindent anyagilag, gyűlölöm anyámat
- bizalmatlan vagyok
- utálom a nagy társaságot, mert számomra nagy a hangzavar
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!