Milyen lesz az a gyerek, akinek a szülei folyton leordítják?
Figyelt kérdés
Apróság miatt is ordibálnak vele és csúnyán beszélnek?
Folyton kritizálják?
Sosem dícsérik?
2021. nov. 22. 16:40
1/35 anonim válasza:
Vagy lelki sérült vagy idegbeteg
2/35 anonim válasza:
Nárcisztikus személyiségzavar is kialakulhat.
3/35 anonim válasza:
"Apróság miatt is ordibálnak vele és csúnyán beszélnek?
Folyton kritizálják?
Sosem dícsérik?"
Hááát amint látom nem nagy változatosságot mutat az emberiség, mert mintha csak magamról írtam volna... :-)
4/35 anonim válasza:
Nem lesz önbizalma, nem fog bízni az emberekben.
5/35 anonim válasza:
Ki tudja... amúgy a szülőt is megkérdezném mit tart semmiségnek a gyerek. Uncsitesóm szerint az is semmiség volt mikor egy szó nélkül elvitte a faterja kocsiját. Hozzátenném, nem repesett a fater mikor mehetett a rendőrsége a jogosítvány nélkül vezető-balesetet okozó csemetéért...
6/35 anonim válasza:
Úgyhogy ő is leüvöltötte a gyermek fejét ott, a zsaruk előtt.
8/35 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy bármilyen súlyos a "vétek, azt ordítással kellene megoldani
2021. nov. 22. 17:03
9/35 anonim válasza:
Én legalábbis full önbizalomhiányos lettem töle.
10/35 anonim válasza:
Vagy bedepressziózik és magába roskad,félni fog mindentől és mindenkitől,vagy pedig egy ideges,mindenkivel szembeni agresszív viselkedés fejlődik ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!