Akinek az új párjának vannak korábbi kapcsolatábóé gyermekei. Hogyan alakult az első,találkozásotok?
Figyelt kérdés
Mire érdemes odafigyelni? Későbbiekben hogyan alakult a gyermekekkel a kapcsolatotok? Elfogadott/elfogadtak benneteket?2021. nov. 14. 06:17
1/15 anonim válasza:
Nem randizok gyerekessel. Nem kínlódok más gyerekével. Nem én csináltam, nem az enyém. Kínlódjon vele aki csinálta.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "hasznos" hozzászólást!
2021. nov. 14. 06:34
3/15 anonim válasza:
Ne akarj rögtön az anyja/apja lenni, inkább barátkozni kell megpróbálni lazán.
4/15 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Elváltam van kettő lányom a nagyobbik velem él. A nagyobbik lány középsulis lett tavaly, ahol egy másik kislánnyal jóbarátok lettek. Volt nálunk a kislány és jól kijött velem. Megismerkedtem az anyukájával. A lényeg a kislány azt mondta örülne, ha én lennék az apukája. A kislánynak van 2 húga és egy öcsikéje. "Ha kérdés lenne nem roma." Igazából mindegyik gyerkőccel jól kijövök. Nem az enyémek, de, ha kell az anyuka, akkor kelljenek a gyerekek is. Azok is hozzátartoznak. Van akinél akadály a gyermek, van akinél nem.
5/15 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as és 4-es hozzászólók, köszönöm a válaszotokat! Én első körben egy semleges helyet választanék és igyekeznék nem túl sok lenni a gyerekeknek, csak egy pár óra találkozásra gondoltam elsőre...:-) De kíváncsi lennék mások hogyan csinálják/csinálták!
2021. nov. 14. 06:58
6/15 anonim válasza:
Arra figyelj hogy szerintem a sablon kérdésekkel ne támadd be, tehát az ilyen minek tanulsz, hogy tetszik a suli stb, azok ráérnek később is. Inkább csak úgy spontán dolgokról beszélgetni, jobban oldja a hangulatot.
7/15 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, ez jó ötlet, köszönöm szépen!
2021. nov. 14. 07:02
8/15 anonim válasza:
Nálunk ez könnyen ment mivel az én két lányom barátnő lett a párom kettő nagyobbik lányával. Így tudtunk közös programot szervezni. Kirándulás stb. Hamar elfogadtak. Csináljatok közös programokat. Egy gyermek érzi, ha az anyukája boldog, érzi, ha biztonságban van.
9/15 anonim válasza:
Én elvált anya vagyok. Jobban örülnék neki ha az ex férjem új párja nem a gyerekem anyukája akarna lenni hanem csak a barátja. Az rendben van ha gondoskodsz róla ellátod amíg ott van de amíg van a gyermeknek anyja addig ne vedd át a szerepét mert az csak konfliktusokat szül.
10/15 anonim válasza:
#9-es. Te most arról írsz, amikor a gyermek láthatáron van a volt ferjednél. Nálam pl. nagyobbik velem él. Én vagyok a gondviselője. A bíróság nekem ítélte. A nagyobbik lányom engem választott. Szabadon dönthetett. Ebben az esetben persze van anyukája, de anyuka "csak" elmondhatja a véleményét, ha érdekel. Ebben az esetben anyuka már ne szóljon bele semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!