Pasim most mutat be a családnak, ha nyelvvizsga miatt nincs diplomám akkor érettségim van csak?
40 éves a pasi, és attól parázol, hogy a szülei a végzettségedhez mit fognak szólni?
Ő van még annyira a szülőkhöz láncolva, hogy 40 évesen is nekik akar megfelelni és rajta keresztül te is meg kell felelj nekik?
Ha így áll a dolog, mi lesz, ha véletlenül odáig juttok, hogy összeházasodtok és gyereket neveltek? Azt is anyós-após elképzelései szerint kell ám csinálni és lehet állandóan azon idegeskedni, hogy nekik jó-e.
Aki ennyire tart az anyjától az cselédet keres az anyja mellé, nem feleségét.
Mondd meg nekik hogy nincs diplomád és nem is lesz, mert Pistike azt ígérte feleségül vesz és eltart, nem kell emiatt aggódnom, mert mindent megad nekem.
Innen már csak nyerhetsz. Ha még így is nagyon pattog akkor néz szerelmesen Pistikére és nyávogó fejhangon kérdezd meg tőle, hogy "Mókuska, biztos nem kellene még otthonba adni a szüleidet?"
48: én is érintett vagyok. De ez most mellékes 1. Mivel.mar van nyelvvizsgám. És 2. Mivel nincs jelentősége az információnak.
Attól még hogy nem tett le egy szaros nyelvvizsgát a kérdező lány attól még ugyanúgy teljesített egy 4 éves képzést. Gyakorlatilag tud a szakmájában dolgozni nyelvvizsga ide vagy oda. És a zv sem szamít annyira mert az is csak magolás meg felelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!