Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne családostul...

Hogyan lehetne családostul kiköltözni külföldre?

Figyelt kérdés
Ami azt illeti régóta foglalkoztat ez a téma,de mostanában nagyon gondolkodom rajta.Valami szép napos helyre szeretnék,mondjuk Spanyolország Marbella.Nézelődtem a neten és nagyon megtetszett.Nos én Spanyolul tuti nem tudok,párom pár szót.Angolul alapfokon,párom annyit sem.Nem tudom hol tudnék,utána nézni,hogy mi,mennyibe kerül ott,pl:lakhatás,bérlés,lakás árak,Egészségügy hogy működik.Munka.Ilyenek érdekelnének,ha valaki tudna segíteni.

2021. nov. 1. 10:00
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
88%
Ja, és minimum 2 millió forint!!
2021. nov. 2. 08:16
 42/46 anonim ***** válasza:
76%
De ilyen gyermeteg felfogást, hogy nézelődsz, és már jujjj költözni kell. Ha már ez az isteni szikra kipattant az agyadból, ne itt kérdezősködj, hanem nézz utána dolgoknak. Jah bocs, nem tudsz keresgélni, mert se angolul, se spanyolul nem tudtok, hogy értelmezzétek az információkat.
2021. nov. 2. 08:18
 43/46 A kérdező kommentje:
Ki mondta,hogy kell költözni,annyit írtam,gondolkoztam már rajta.Nem értem mi nem érthető.Ennyi rossz indulatú embert egy csomóra.Érdekes én mindig tudok értelmesen válaszolni bárkinek akármilyen vicces vagy lehetetlen dolgot kérdez.
2021. nov. 2. 15:36
 44/46 anonim ***** válasza:
41%

"Ki mondta,hogy kell költözni,annyit írtam,gondolkoztam már rajta"

Ki mondta??

Hát te!

Nézzed csak meg legfelül a kérdésedet :

"Hogyan lehetne családostul kiköltözni külföldre?"

Össze-vissza beszélsz.

2021. nov. 2. 15:45
 45/46 A kérdező kommentje:
Az egy dolog hogy úgy kezdtem a kérdést.Nem döntöttem el,hogy na máris megyünk. Írtam is,hogy egy ideje foglalkoztat a dolog,ennyi.
2021. nov. 2. 15:49
 46/46 anonim ***** válasza:
33%

Látod, itt meg komolyan vették a kérdésedet egy csomóan,

mert azt hitték, hogy felnőtt emberként tudod, hogy mit is akarsz.

2021. nov. 2. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!