Nálatok szokás együtt kimenni családostul a majálisra?
A vendéglátásban dolgozunk, így a munka ünnepe nálunk általában munkával telik. Ha mégsem, akkor azért ki szoktunk nézni. Főleg, mióta gyerekünk is van, aki 4 éves.
Ma is megyünk, délután. Apa nem biztos, hogy jön, mert benyalt valami vírust, de én megyek a fiammal és a barátnőm is jön a fiaival.
nekem ez nagyon prolibuli. gyerekünk még nincs, de ha lesz is, akkor is csak kirándulni, kevésbé tömeges helyre fogunk menni. nekem nem hiányzik, h sok suttyó a lábamat tapossa vagy leöntsenek valami cukros löttyel.
ma itthon pihenünk mert a szememen kijött valami gyulladás, inkább azt kezelgetem mint elmenjek bárhová. szeretnék mihamarabb meggyógyulni. holnap-holnapután úgyis szabin vagyunk, pénteken öcsém ballagása lesz, szóval nem fogunk unatkozni :)
Mentünk volna páran, de amilyen putri lett... inkább nem. :( Sopronban élek, ha valakinek ez mond valamit az itteni majálisról.
:(
Régen minden évben kimentünk, amikor még nagyobb volt, és jobb helyen, kevesebb nem napon barnult emberrel.
Elkerültük messziről,mert mindegyik helyszinen politikai megmozdulással volt egybekötve.
Párommal kettesben kirándultunk egy nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!