Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne családostul...

Hogyan lehetne családostul kiköltözni külföldre?

Figyelt kérdés
Ami azt illeti régóta foglalkoztat ez a téma,de mostanában nagyon gondolkodom rajta.Valami szép napos helyre szeretnék,mondjuk Spanyolország Marbella.Nézelődtem a neten és nagyon megtetszett.Nos én Spanyolul tuti nem tudok,párom pár szót.Angolul alapfokon,párom annyit sem.Nem tudom hol tudnék,utána nézni,hogy mi,mennyibe kerül ott,pl:lakhatás,bérlés,lakás árak,Egészségügy hogy működik.Munka.Ilyenek érdekelnének,ha valaki tudna segíteni.

2021. nov. 1. 10:00
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mindenki úgy ír írt,mintha azt írtam volna,hogy már pakolunk is,és minél hamarabb indulnánk.Pont azért kérdeztem,mert nem tudom ,mi hogy van arra felé,a nyelvtudás meg annyi hogy tanulni kell.Az nyilvánvaló,hogy kell kezdőtőke, tehát nem idén mennénk.Még az is lehet,mire oda jutnánk nem is Marbellába mennénk.Na mindegy amit akartam megtudtam,igaz sokan lenézőek,de ez van,azért én Köszönöm a segítséget.
2021. nov. 1. 21:02
 32/46 anonim ***** válasza:
91%
Nem "lenézőek" a válaszolók, hanem veled ellentétben ők a valóságban élnek és nem egy rózsaszín és hamis álomvilágban, ahol tárt karokkal fogadják a képzetlen és nyelvet nem beszélő migránsokat csak azért mert egy napon arra ébredtek, hogy ők egy napfényes helyre vágynak.
2021. nov. 1. 21:51
 33/46 anonim ***** válasza:
71%
#15 Én is Németországban élek, de amit te írsz azt kb az idióta emberekkel szokták eljátszani. Meg aki közvetítő keresztül megy. Szóval amit írsz az nem így nem teljesen igaz.
2021. nov. 1. 22:17
 34/46 anonim ***** válasza:
87%
Meg ki az a hülye aki Magyar közvetítővek dolgozik külföldön? Hát persze, hogy nem kapsz semmit, aztán itt szenvedsz. Jó ég. 😅😂
2021. nov. 1. 22:18
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Milyen végzettségetek van?
2021. nov. 1. 22:49
 36/46 anonim ***** válasza:
40%

35

Senki nem mondta, hogy én közvetítőnek dolgozok. :)

De ha csak nincs jó nyelvtudásod (tényleg jó, B2 legalább), vagy nincs senki aki betoljon, akkor annak a minimálbéres meló jut külföldiként.

Nyilván akik magyar közvetítővel jönnek ki:

-annyit sem tudnak németül hogy elmondjak a nevük

- havonta haza járnak és otthon költik el az 5-600 ezer forintot. Az pedig teljesen más.

2021. nov. 2. 05:17
 37/46 A kérdező kommentje:
Úr isten 33-as,nem igaz,hogy nem fogod fel,hogy nem élek álomvilágban,ez egy hirtelen jött ötlet volt nekem,amikor nézelődtem a neten.Egyáltalán nem gondoltam azt hogy én kimegyek és hú de jó lesz minden.
2021. nov. 2. 06:45
 38/46 anonim ***** válasza:
Jó, hát én is nézelődtem youtube-on, egy nő az Északi-sarkhoz közel él egy 2500 fős kis városkában, gyönyörű helyen. Eszméletlen felvételeket mutatott. Én is belegondoltam hogy de jó lenne ott élni, de sajnos sem oroszul, sem norvégul nem beszélek.
2021. nov. 2. 07:58
 39/46 anonim ***** válasza:
74%

Tehát 0 nyelvtudással mit is akarsz kezdeni? Szállj le a földre, de nagyon gyorsan.

Én is ki akarok költözni Floridába, mert ott mindig meleg van, csak éppen nincsen hozzá olyan szakmám meg elegendő nyelvtudásom. ;)

2021. nov. 2. 08:06
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Álmodozni lehet, azzal még nincs baj! Csak azért még bőven van tennivalótok, hogy ez az álom valóra is váljon!🙂

Tessék elkezdeni nyelvet tanulni! Plusz egy jó szakma és máris elérhetőbb lesz az álom megvalósítása!🙂

2021. nov. 2. 08:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!