Normális dolog hogy apum barátnője nem tud takarítani ha valaki a házban van?
Ez kicsit furinak hat, de tényleg így van. Néha még apámat is kiküldi a kertbe hogy nyírja addig a füvet vagy a sövényt. Azt mondja, hogy nem szereti ha lábatlankodnak amikor ő takarít, és így amikor nem anyánál vagyok hanem pl hétvégén megyek apához, és előtte megbeszélték hogy jön takarítani, de amint megtudja hogy én is megyek, akkor lemondja. Nagy házról van szó, még emelet is van, tehát egyáltalán nem lennénk szűkösen, épp ezért furcsálom, hogy mégis hogy nem lehet takarítani? Nem is értem.
Mielőtt jönnétek azzal, hogy biztos velem van valami baja, nagyon jóban vagyunk egyébként, úgyhogy nem azért nem jön takarítani amikor ott vagyok mert pl kerülni akar engem.
Annál rosszabb nincs,mikor célirányosan menne az ember takarítás közben,és mindenhol belebotlik valakibe. Oké,hogy nagy a lakás,félre tudnál vonulni,de ilyenkor tényleg az a legjobb,ha senki nincs útban.
Ami pedig a takarítónő,barátnő szerepet illeti,néha beleférhet,pl karácsony előtt egy ablakpucolás,vagy hasonló,de rendszeresen már kihasználás.
A nőt sem értem. Nem hogy meglátná,hogy ez az ember vele takaríttat,magyarul trehány,inkább beáll hozzá csicskának,csak hogy kapjon este két puszit.
Örülök hogy jól kijöttök egymással!
Ne rontsd el azzal hogy egy ilyen semmiség végett feszkó legyen köztetek.Ahol ő takarít hagyd magára akkora az a ház válasz másik helységet magadnak addig.Én sem szeretem ebben a helyzetben a társaságot.Tudod mindenkinek van egy szokása azt el kel tudni fogadni
Viszont örülök hogy felfogod nem a te személyed ellen szól!
Szép napot neked!
Ha már hagyjátok, elfogadjátok vagy elvárjátok, hogy odajárjon a koszotokat takarítani mint egy csicska, akkor legalább hagyjátok magára közben, ha azt akarja. Lehet hogy ő sem normális hogy önszántából ezt csinálja, de én ott szégyellném össze magam, ha valaki ingyen takarítani járna hozzám. Jó hogy a seggeteket nem mással töröltetitek ki.
Sokan nem szeretik ha bárki ott van takarításkor, mert úgyis akkor fog előmászkálni "csak egy pohár teáért/vécére/a másik pulcsijáért" meg minden szirszarért, és útban lesz, ez idegesítő tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!