Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog hogy apum...

Normális dolog hogy apum barátnője nem tud takarítani ha valaki a házban van?

Figyelt kérdés

Ez kicsit furinak hat, de tényleg így van. Néha még apámat is kiküldi a kertbe hogy nyírja addig a füvet vagy a sövényt. Azt mondja, hogy nem szereti ha lábatlankodnak amikor ő takarít, és így amikor nem anyánál vagyok hanem pl hétvégén megyek apához, és előtte megbeszélték hogy jön takarítani, de amint megtudja hogy én is megyek, akkor lemondja. Nagy házról van szó, még emelet is van, tehát egyáltalán nem lennénk szűkösen, épp ezért furcsálom, hogy mégis hogy nem lehet takarítani? Nem is értem.

Mielőtt jönnétek azzal, hogy biztos velem van valami baja, nagyon jóban vagyunk egyébként, úgyhogy nem azért nem jön takarítani amikor ott vagyok mert pl kerülni akar engem.

2021. okt. 29. 19:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Normális, én is utálom, ha valaki mindig a lábam alatt van (elég a kis szobacirkálóm 😂).
2021. okt. 29. 20:52
 12/28 anonim ***** válasza:
15%

12-es

Vannak ilyen lányok/nők, általában kis tanyákból faluból származnak, és életcéljuk hogy a barátjukat pasijukra főzenek takarítsanak, a probléma az hogy nagyon hamar asszony jellegű arcúk van és nem sminkelnek külsőre nem adnak, helyetted is dolgoznak, kiszolgálnak szerintük lány/nő dolga hogy urát szolgálja minél jobban és az ura legyen kemény irányítson.

Nekem nem jöttek be ilyen nők, mert igénytelenek voltak külsőre mivel inkább házimunka és ügyeskedés ami érdekli őket, véknagyak is akár stb de arcuk igénytelen, nem jönnek be.

Ezért nem kellenek ezek férfinak

2021. okt. 29. 21:05
 13/28 anonim ***** válasza:
79%

Nem él apáddal és nála takarít?

Jesszus!

2021. okt. 29. 21:38
 14/28 anonim ***** válasza:
96%
Most vonatkoztassunk el attol, hogy baratno vagy takaritono, de en sem szeretem, ha a parom itthon van, mert tenyleg lab alatt van csak, vagy eppen beszelgetnk akar en meg relaxalnek takaritas kozben, zene, nem gondolkodok hulyesegeken.. . Lehet ez is fura, de en szeretek takaritani, olyan jo erzes a vegen, hogy fel oraig patent minden, mint valami lakberendezos ujsag cimlapkepen, de ez sajnos gyorsan mulo allapot. 😂
2021. okt. 29. 21:38
 15/28 anonim ***** válasza:
88%
Most akkor nem ott él de ha ott van akkor takarítson?
2021. okt. 29. 21:47
 16/28 anonim ***** válasza:
88%

Én is utálom, amikor akár egy ember is ott lábatlankodik, mialatt takarítok. Mindig akkor csinálom, amikor egyedül vagyok otthon. De anyukám is így van ezzel, sosem lehettünk otthon takarításkor. Sőt, bátyám is olyankor takarít, amíg a felesége elmegy a gyerekekért az oviba.

Szerintem ezzel mindenki így van.

2021. okt. 29. 21:57
 17/28 anonim ***** válasza:
74%
De amúgy ez takarítónő vagy barátnő? Mondjuk úgy látom, ezt mások sem értik. :D Ha apád brátnője és csak úgy eljár hozzá takarítani, akkor ez nagyon beteg sztori. XD
2021. okt. 29. 22:00
 18/28 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nem normális hogy csicskát játszik a nő, és takarít egy felnőtt emberre akivel nem is él együtt.
2021. okt. 29. 22:07
 19/28 anonim ***** válasza:
96%

Én sem szeretem ha lábatlankodnak mikor takarítok, de azért nem küldöm el az embereket itthonról :D

Az amúgy elég gáz, hogy apád barátnője nem lakik ott, de eljár takarítani.

2021. okt. 29. 22:19
 20/28 anonim ***** válasza:
92%
Normális igen! Én is utálok úgy takarítani, ha itt van valaki. Illetve főzni sem tudok mások előtt. (A férjemen és a gyerekeimen kívül)
2021. okt. 29. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!