Tiz éve beleszerettem egy kétgyermekes házas férfiba. Nagyon rosszul éltek. Két évig tartott a kapcsolatunk titokban, persze én mindig kértem hogy döntsön végre, mindig egy kis idöt kért tölem. Érdemes volt várni rá? Megérte?
Figyelt kérdés
Született egy gyerekünk és az asszony is megtudta, nagy cirkusz lett belöle, a pasim eltünt és 5 hét után jött hogy minket választ. Elfogadtam. Elvált,6 évig zaklatott az exfeleség, született egy második gyerekünk. Tiz éve vagyunk együtt, a párom elözö két gyerekét az ex elnevelte, nem látja már 5 éve és amiota elnevelték a gyerekeit azota közöttünk is megromlott minden. Már nem csak az ex mocskolt le, hanem a saját pasim is. Azt vágja most a fejemhez, hogy én tettem tönkre a házasságát. Szoval már nem értek semmit, szerintetek is én vagyok a fekete bárány? Mit tehetnék? Most elváltam én is töle, mert kezdett bántalmazni engem is. Feliratkozzak pszihologushoz?2010. szept. 3. 12:13
21/28 anonim válasza:
Nem tudhatom, megérte-e, de azt kaptad az élettől, amit megérdemelsz.
22/28 anonim válasza:
Nem kérni kellett volna, hogy válasszon, hanem kényszeríteni. Legközelebb ne kezdj semmibe a feleség személyes engedélye nélkül.
23/28 A kérdező kommentje:
Na jo,minden választ elolvastam,de leirok ide még sok mindent.A pasi hajtott rám,ugyanis nála dolgoztam.Eleinte nem volt baj,csak a lelki szemétládájának választott,én mindig végig hallgattam,kisirta magát a vállamon.Én persze nem értettem,hogy egy honap alatt miért bizik meg ennyire bennem.17 éves voltam,nagyon pocsék gyerekkorom a hátam mögött,szüleim elváltak stb.Nekem soha senkim nem volt.Édesanyámmal éltem egy egyszobás lakásban.A pasi elmesélte hogy ö szeretöt tartott 2 évig a felesége mellett és hogy el akart válni,de a csajnak amikor megnyitott egy üzletet a csaj otthagyta.Na teltek multak a napok,soha nem törödött a családdal,a felesége egy dög hogy igy mondjam,mert semmit nem csinált.Én valoban hittem a pasinak,mert ott voltam és láttam milyen asszony van a háznál.Hittem neki,beszélgettünk,semmi komoly nem volt még közöttünk,s mondtam neki ha ennyire rossz a házassága váljon el,de pont ettöl félt hogy teljesen elvesziti gyerekeit,igy is történt.Folyamatosan járt a pasi hozzánk,bemutatott mindenkinek,barátok,komák stb.csak a nö nem tudott rolam,pedig nyiltan járkáltunk a városban.Hat honapig udvarolt nekem,sülve föve együtt voltunk és hat honap után feküdtem le vele elöször,ekkor már nagyon szerettem.Egy év után amikor teherbe estem,az elsü terhességemet elveszitettem,a pasim akkor is beszélt az orvossal,hogy meg tudjáke menteni a babát,hát nem tudták,édesanyám a tanum.Veszités után 3 hétre ujra terhesen hagyott,két honapig nem tudták az orvosok sem megmondani,de két honap után kiderült hogy terhes vagyok,hát persze hogy egy veszités után nem kezdem elvetetni a babámat,mert a pasim még nem vált el.Mindent megigért,már nagy pocakom volt és egy nap azzal jött a pasim,hogy elmondott mindent az asszonynak,de ne aggodjak mert nem hagyja hogy bajunk essen.Nem történt semmi,az asszony nem hitte el.Megszületett a gyerekünk és 3 hét mulva kiderült minden,igy kezdödött.A többit már nagyjábol részleteztem.Most itt állok a két gyerekemmel,most is hivogat a pasim,mondogassa hogy ö még mindig szeret bennünket,de a multja nem hagyja nyugodni.És elmondom,szinte biztos vagyok abban,hogy tiz év alatt engem nem csalt meg,nagyon jol megvoltunk és tölem azt kapta amire vágyott,nem lehet panasza,csak piszkálja a multját.De leissza magát és azt bántja ki mindig közelebb van,szoval ezt nem birtam tovább elviselni.És az ex zaklatásait sem.Én többször otthagytam a pasimat kisebb nagyobb idökre hogy dönteni tudjon,de mindig utánam jött.Egyszerüen nem tudom lenyelni a gombocot.Ö volt az egyetlen férfi az életemben,ö a gyerekeim apja,szerettük egymást és mégsem élhetünk együtt.Erre irjatok kérlek,mert teljesen összezavarodtam,nem értek mostmár semmit.Tudom sokan elitélnek,mert tudtam kivel állok szoba,ma már nem tenném meg,de ez van.Csupa 12 év van köztem és a pasim között,én tudatlan voltam,de hogy ö miért nem tudott tisztességesen eljárni?És most engem bánt,most felhánnya gyermeke születését,hogy miattunk nem láthatja a másik kettöt?
2010. szept. 3. 22:17
24/28 anonim válasza:
fel a fejjel, sokkal jobbat érdemelsz
25/28 anonim válasza:
Mindegy, miért nem válik, ugyanúgy nem tudtok családot alapítani. Ha zaklat, el lehet küldeni, vagy bepanaszolni a feleségének.
26/28 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy akarod tisztára mosni magad: tudtad, hogy a pasi egy szemétláda, undorító féreg, mésgi belementél a játékba. Most megkaptad, amit érdemelsz.
27/28 anonim válasza:
én sajnállak nagyon, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de valóban buta és naiv lehetsz. nem tudom elhinni, hogy nem volt abban az időben bizalmasod, akivel megosztottad a gondjaidat, élményeidet erről a férfiról, és azt sem hiszem, hogy nem volt legalább egy olyan ember a környezetedben aki ellenezte ezt a kapcsolatot ezzel a féreggel. csak te valószinűleg nem hallgattál senkire. aki így megaláz egy nőt, mint EZ a feleségét, nagy ívben el kellett volna kerülnöd 17 évesen, nem teherbe esni és szülni 2 gyereket. szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy kivered a fejedből. Most kb. 27-29 éves lehetsz, nem késő, sőőőt, soha sem késő megtalálni a boldogságot más oldalán a 2 kisgyerekeddel együtt. Akárhogyan is történt, az már mindegy, előre nézz és ne keseregj. egy ilyen senki miatt nem érdemes.
28/28 A kérdező kommentje:
Feleség vagy nem feleség,válik vagy nem,az normális hogy egy exfeleség a saját gyerekeit arra használja hogy a volt férjét megbüntesse,bosszut álljon?Milyen nö az ilyen,minek kellett gyermeket vállaljon ha csak erre használja.A volt férj pénze jo,állando követelözések vannak és mindig a gyerekekkel fenyegeti és zsarolja.Bármennyire szemét volt a pasim velem és kihasznált,felhasznált engem,hogy megszabaduljon a feleségtöl,akkor sem tudnám ellene nevelni gyerekeinket,hisz imádják apjukat.
2010. szept. 6. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!